NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Ρώσος κοσμοναύτης Oleg Skripochka για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Anemos Luxury Grand Resort

Ο Ρώσος κοσμοναύτης Oleg Skripochka για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Anemos Luxury Grand Resort

Την Κρήτη και το Anemos Luxury Grand Resort επέλεξε για άλλη μία χρονιά ο Ρώσος κοσμοναύτης Oleg Skripochka πριν το επικείμενο ταξίδι του στο διάστημα. Ο κοσμοναύτης που διέμεινε στο ξενοδοχείο το διάστημα 2 έως 22 Ιουλίου μαζί με την οικογένεια του, ακολούθησε ένα πρόγραμμα προ-θεραπείας στις ξενοδοχειακές υποδομές του Anemos Luxury Grand Resort, βασισμένο στις θεραπείες SPA που προσφέρει το ξενοδοχείο, οι οποίες σε συνδυασμό με  τις μοναδικές γαστρονομικές επιλογές και τον ήλιο της Κρήτης αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες πριν από το επόμενο διαστημικό ταξίδι του Oleg Skripochka.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Oleg Skripochka είχε επισκεφτεί ξανά το Anemos Luxury Grand Resort το καλοκαίρι του 2016 στα πλαίσια της αποθεραπείας του μετά την επιστροφή του από την εξάμηνη πτήση του στο διάστημα. Καθώς ο Ρώσος κοσμοναύτης έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το ξενοδοχείο, ζήτησε ο ίδιος να επιστρέψει στο Anemos Luxury Grand Resort το  2017.

Οι Ρώσοι κοσμοναύτες επιλέγουν την Κρήτη και το Anemos Luxury Grand Resort εξαιτίας του ευνοϊκού κλίματος που επικρατεί στην περιοχή, το ευχάριστο περιβάλλον και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο αλλά και για τις διατροφικές επιλογές που βασίζονται σε αγνά, τοπικά υλικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr