NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση

Αιτήσεις για πρόγραμμα νέων αγροτών Ευρωπαϊκής Ένωσης - Κίνας έως 10/9

Αιτήσεις για πρόγραμμα νέων αγροτών Ευρωπαϊκής Ένωσης - Κίνας έως 10/9

Ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών των Νέων Αγροτών τα ταξίδια δύο εβδομάδων στην Κίνα.

Οι νέοι αγρότες από την Ευρωπαϊκή Ένωση που επιθυμούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να μάθουν από τους ομολόγους τους στην Κίνα πως χειρίζονται διάφορα αγροτικά θέματα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο κοινό πρόγραμμα νέων γεωργών της ΕΕ-Κίνας. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε κάθε πολίτη της ΕΕ κάτω των 40 ετών και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 10η Σεπτεμβρίου για δύο ταξίδια μελετών στην Κίνα το Νοέμβριο του 2017 και τον Ιούνιο του 2018.

Το κοινό πρόγραμμα ανακοινώθηκε τον Απρίλιο από τον Επίτροπο της ΕΕ για τη γεωργία και την αγροτική ανάπτυξη Phil Hogan και τον Han Changfu, Υπουργό Γεωργίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους νέους αγρότες και από τις δύο πλευρές να αντιμετωπίσουν τις κοινές προκλήσεις τους, Γνώσεων και πληροφοριών.

Τα ταξίδια διάρκειας δύο εβδομάδων στην Κίνα θα προσφέρουν στους νέους αγρότες της Ευρώπης την ευκαιρία να δουν πώς αντιμετωπίζουν οι ομολόγοι τους ποικίλα θέματα όπως η ποικιλία των καλλιεργειών, η καινοτομία στη γεωργία, η προστασία του περιβάλλοντος και ο γηρασμένος γεωργικός πληθυσμός. Οι Κινέζοι αγρότες θα λάβουν μέρος σε δύο περιηγήσεις μελέτης για να μάθουν πώς αυτά και άλλα θέματα αντιμετωπίζονται αντίστοιχα στην Ευρώπη.

Οι νέοι αγρότες της ΕΕ που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους στόχους και τα κριτήρια επιλογής του προγράμματος, καθώς και με το έντυπο αίτησης, στην ιστοσελίδα του προγράμματος, εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr