NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η μπύρα της Μικροζυθοποιίας Πάρου διακρίθηκε με αστέρι Great Taste!

Η μπύρα της Μικροζυθοποιίας Πάρου διακρίθηκε με αστέρι Great Taste!
07_08_2017 | 18:03 07_08_2017 | 18:20
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η διοργάνωση Great Taste Awards, από τις πιο σημαντικές του κόσμου που βραβεύουν ότι καλύτερο σε τρόφιμα και ποτά, ανακοίνωσε τα αστέρια του 2017. Η 56 Ιsles Pilsner από την Μικροζυθοποιία της Πάρου, ήταν ένα από τα 12.366 προϊόντα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, πετυχαίνοντας να διακριθεί με αστέρι Great Taste.

Με 500 από τους πιο έμπειρους ουρανίσκους που ανήκουν σε κριτικούς τροφίμων, σεφ, μάγειρες, εστιάτορες και παραγωγούς, καθώς και πλήθος food editors, αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο σημαντικό σύστημα διαπίστευσης τροφίμων για μικρές παραγωγές, καθώς και ειδικά προϊόντα μεγάλων εταιριών διατροφής. Εκτός από διακριτικό σήμα, η αδιαμφισβήτητη μαύρη και χρυσή ετικέτα Great Taste, αποτελεί κύρος για ένα προϊόν, το οποίο διακρίθηκε μέσα από αμέτρητες ώρες τυφλών δοκιμών από εκατοντάδες κριτές γευσιγνωσίας.

«Είμαστε υπερήφανοι που ένα ποιοτικό ελληνικό προϊόν κερδίζει διεθνή αναγνώριση. Στο πρώτο έτος παραγωγής μας και την πρώτη φορά που λαμβάνουμε μέρος σε ένα διαγωνισμό, πήραμε το πρώτο μας αστέρι! Γνωρίζαμε ότι είχαμε μια καλή μπύρα αλλά αυτό το σήμα τιμής, καθρεφτίζει την προσπάθεια και πάνω απ’ όλα το πάθος που έχουμε επενδύσει στη δημιουργία της 56 Ιsles, είμαστε ενθουσιασμένοι!» δήλωσε ο Μαρίνος Αλεξάνδρου, συνιδρυτής της Μικροζυθοποιίας Πάρου.

Η σφραγίδα, αναγνωρίζεται μεταξύ των καταναλωτών και των εμπόρων τροφίμων, ως άριστη ποιότητα. Οι κριτές της Great Taste δοκιμάζουν χωρίς να γνωρίζουν το προϊόν.

Είτε πρόκειται για μπύρα, μπισκότα ή καφέ, σε όλα τα προϊόντα αφαιρείται η συσκευασία πριν τη γευσιγνωσία. Στη συνέχεια δοκιμάζουν και αποφασίζουν ποιά προϊόντα αξίζουν να βραβευθούν.

Φέτος οι συμμετοχές στα Great Taste awards έφθασαν στις 12.366 υποψηφιότητες. Η κριτική επιτροπή περιελάμβανε σεφ, συγγραφείς και κριτικούς τροφίμων και εστιατορίων, καθώς και εμπόρους τροφίμων από μερικά από τα παγκοσμίου φήμης καταστήματα ειδών διατροφής όπως αυτά των Fortnum & Mason, Selfridges και Harvey Nichols.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr