NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Doctoranytime: Επιλέγεις τον Καλύτερο Γιατρό για Σένα! [video]

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
08_08_2017

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Το Doctoranytime φέρνει σε επαφή τον ασθενή με το γιατρό της επιλογής του και μετατρέπει σε εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού μέσα από μόλις τρία βήματα!

Γεννήθηκε από μία προσωπική ανάγκη της Ελευθερίας Ζούρου, founder και CEO του Doctoranytime.

Ο χρήστης μπορεί να μπει στο Doctoranytime, να βάλει το όνομα του γιατρού, το σύμπτωμά του, την ασθένειά του και το σύστημα θα του επιστρέψει μία λίστα με γιατρούς οι οποίοι ανταποκρίνονται πλήρως στα ζητούμενά του.

Το Doctornytime ως ιδέα και ως υπηρεσία είναι από μόνο του καινοτόμο. Και αυτό γιατί, πλέον, υπάρχει transparency (διαφάνεια), όσον αφορά τον τρόπο της επιλογής, κυρίως λόγω του ότι είμαστε η μόνη υπηρεσία που προσφέρει αξιολογήσεις.

Μία δεύτερη καινοτομία είναι το προσωπικό προφίλ του ασθενούς.

Ταυτόχρονα, έχει αναπτύξει μία παγκόσμια καινοτομία, πραγματικά, που έχει να κάνει με τα διαγνωστικά κέντρα, έχει καταστήσει πανεύκολο πλέον το πώς μπορείς να πας σε ένα διαγνωστικό κέντρο.

Το doctoranytime δεν έγινε εύκολα αποδεκτό από τους γιατρούς, γιατί μιλάμε για έναν κλάδο, ο οποίος απαιτεί να χτίσεις σχέσεις εμπιστοσύνης.

Οπότε, αυτό που είχε να αντιμετωπίσουμε, ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Ο χώρος της υγείας είναι πολύπαθος και αγγίζει πολύ ευαίσθητα κομμάτια της καθημερινότητας. Έτσι, λοιπόν, πέρα από το ζητούμενό του Doctoranytime που είναι να απλοποιήσει τη διαδικασία επιλογής γιατρού και το να κλείσεις ραντεβού, το δεύτερο ζητούμενο είναι σίγουρα το να βοηθήσει την κοινωνία, είναι το κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Και έτσι ξεκίνησε ένα πρόγραμμα που ουσιαστικά σκοπό έχει να ενημερώσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, για να γίνουν δότες μυελού των οστών.

Όταν ξεκίνησε το Doctoranytime, ήμασταν βαθιά μέσα στην κρίση, δεν υπήρχε λοιπόν ούτε ευρώ διαθέσιμο από το ελληνικό κράτος για υποστήριξη, ούτε από τις τράπεζες. Οπότε, οι δυνατότητες που είχε ήταν angel investors.

Πλέον, το Doctoranytime είναι κερδοφόρο, αλλά μέχρι τον τρίτο χρόνο που χρειάστηκε χρήματα το υποστήριξαν.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr