NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό (Codeshare Agreement) μεταξύ Gulf Air και Aegean Airlines

Συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό (Codeshare Agreement) μεταξύ Gulf Air και Aegean Airlines

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, και η Aegean Airlines, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Ελλάδας, υπέγραψαν συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό (codeshare agreement), διευρύνοντας έτσι τα δίκτυά τους στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή.

Συγκεκριμένα, οι ταξιδιώτες θα μπορούν πλέον να επιλέγουν πτήσεις με κοινό κωδικό από το Μπαχρέιν, μέσω Αθήνας, από και προς τις ευρωπαϊκές πόλεις των Βρυξελλών και της Ρώμης, ενώ οι ταξιδιώτες από τη Γενεύη, το Μιλάνο και τη Βιέννη θα μπορούν πλέον να επιλέγουν κοινές πτήσεις, μέσω της Αθήνας, προς το Βασίλειο του Μπαχρέιν με την Gulf Air.

Ο κ. Ahmed Janahi, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Gulf Air, δήλωσε: «Η δέσμευσή μας να ενισχύσουμε το δίκτυο της Gulf Air ενισχύεται μέσα από αυτή τη συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό –επιτρέποντας στους επιβάτες μας να συνδέονται με δημοφιλείς προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη που εκτείνονται πέρα από το δίκτυό μας, προσφέροντας παράλληλα τη μοναδική ευκαιρία σε επιβάτες από ακόμα περισσότερες πόλεις της Ευρώπης να επισκεφθούν το Βασίλειο του Μπαχρέιν, και να απολαύσουν τα μοναδικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχει να προσφέρει».

«Καλωσορίζουμε τη νέα αυτή συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό με την Gulf Air και πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο συνδυασμός των δικτύων των δύο αερομεταφορέων θα προσφέρει στους επιβάτες μας νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, όχι μόνο μεταξύ Ελλάδας και Μπαχρέιν, αλλά και ακόμα παραπέρα», δήλωσε ο, κ. Τάσος Ραυτόπουλος, Network Planning and Alliances Director της AEGEAN.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν πραγματοποιεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις σε ετήσια βάση, μεταξύ του Μπαχρέιν και την Ελληνικής πρωτεύουσας, επιπροσθέτως των διπλών ή και περισσοτέρων πτήσεων προς 10 πόλεις από τον αραβικό κόσμο (GCC) και χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, επιτρέποντας στους επιβάτες να πραγματοποιήσουν εύκολα και βολικά το ταξίδι τους, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό το Μπαχρέιν, πριν φτάσουν στους τελικούς τους προορισμούς εντός του δικτύου της Gulf Air. Κρατήσεις για τις πτήσεις της Gulf Air γίνονται online μέσω του ιστότοπου gulfair.com. Για κρατήσεις και άλλες ερωτήσεις, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απευθύνονται στο 24ωρο Παγκόσμιο Κέντρο Επικοινωνίας της αεροπορικής εταιρείας, στο τηλέφωνο (+973) 17373737, σε οποιαδήποτε από τα γραφεία της Gulf Air, καθώς και σε εξουσιοδοτημένα ταξιδιωτικά γραφεία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr