NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει έμπρακτα τη νύχτα «SHOCK PRICE»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει έμπρακτα τη νύχτα  «SHOCK PRICE»

Νύχτα γιορτής απλωμένη σε κάθε γωνιά της Τρίπολης.

Μια μεγάλη γιορτή για την Επιχειρηματικότητα και τον Πολιτισμό θα είναι η νύχτα «SHOCK PRICE» της Τρίπολης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου.

Οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης θα μετατραπούν σε έναν απέραντο πεζόδρομο, με τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην εκδήλωση, παρέχοντας μεγάλες προφορές για το καταναλωτικό κοινό, κεράσματα και happenings.

Παράλληλα διάφορες μουσικές –και όχι μόνο-  εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς, ενώ μελωδίες θα ηχούν ως το ξημέρωμα, προσφέροντας άφθονη διασκέδαση στους πολίτες - καταναλωτές το βράδυ της Τετάρτης.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε προσπάθεια που διοργανώνεται για την τόνωση της τοπικής αγοράς στηρίζει οργανωτικά και οικονομικά τις μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις, της νύχτας «SHOCK PRICE».

Για την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία διοργάνωσης της εμπορικής βραδιάς, ο Δήμος Τρίπολης και όλοι οι διοργανωτές, απευθύνουν κάλεσμα σε φορείς, επιχειρηματίες, συλλόγους της πόλης κτλ, που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στον εμπλουτισμό της γιορτινής ατμόσφαιρας, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2713 600400–402-407 (ώρες 9.00 – 15.00) ή με email: press@tripolis.gr μέχρι και Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017. 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με γνώμονα την αύξηση της αγοραστικής κίνησης και την προβολή των επιχειρήσεων προσκαλεί τις επιχειρήσεις της Τρίπολης να συμμετέχουν ενεργά στον εμπλουτισμό της γιορτινής ατμόσφαιρας με εκδηλώσεις που επιθυμούν να διοργανώσουν στο πλαίσιο της SHOCK PRICE ΝΥΧΤΑΣ.

Ενημερώστε άμεσα στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας 2710227141 ή στο e-mail: info@arcadianet.gr με θέμα: SHOCK PRICE.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr