NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Πρόσθετες παροχές από την INTERAMERICAN σε προγράμματα ασφάλισης Υγείας Medisystem και Medihospital

Πρόσθετες παροχές από την INTERAMERICAN  σε προγράμματα ασφάλισης Υγείας  Medisystem και Medihospital

Ψηφιακή – πελατοκεντρική η στρατηγική της εταιρείας στην Υγεία.

Τις καλύψεις των ασφαλιστικών προγραμμάτων της στην Υγεία ενισχύει η INTERAMERICAN, ενσωματώνοντας πρόσθετες παροχές σημαντικής αξίας για τους ασφαλισμένους της. Η εταιρεία προσεγγίζει με βελτιωτικούς όρους τη συμμετοχή τους -δηλαδή, το ποσόν που καταβάλλει ο ασφαλισμένος- ενώ προβλέπει και κάλυψη στοιχειωδών εξόδων για πρωτοβάθμια φροντίδα.

Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN μειώνει ή και μηδενίζει τη συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας για τα προγράμματα "Optimum" και "Benefit", στις δύο κατηγορίες προγραμμάτων Medisystem και Μedihospital, σε περίπτωση νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης σε επιλεγμένα νοσηλευτικά ιδρύματα. Η παροχή ισχύει σε χρήση των κλινικών Αθηναϊκή Mediclinic, Ευρωκλινική Παίδων στην Αθήνα και Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Αν το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται στα εν λόγω νοσηλευτήρια, το πλεονέκτημα διατηρείται και στις κλινικές Ευρωκλινική Αθηνών, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Mediterraneo Hospital στην Αττική και Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη στην κατηγορία Medihospital, τόσο στα προγράμματα "Optimum" και "Benefit" όσο και στο υψηλότερου επιπέδου πρόγραμμα "Freedom", η INTERAMERICAN παρέχει επιπλέον την κάλυψη εξόδων που θα πραγματοποιηθούν για την αντιμετώπιση ατυχήματος σε εξωτερικά ιατρεία, μέχρι το ποσόν των 250 ευρώ. Το προνόμιο παρέχεται εφόσον ο ασφαλισμένος απευθυνθεί στις ιδιόκτητες μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας Αθηναϊκή Mediclinic και πολυϊατρείο Medifirst, καθώς και στην Ευρωκλινική Παίδων (μέχρι 14 ετών) στην Αθήνα και τη Γενική Κλινική στη Θεσσαλονίκη. Τα έξοδα αυτά αφορούν μόνο σε ιατρικές εξετάσεις και πράξεις, διαγνωστικές εξετάσεις και φάρμακα ή υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση περιστατικών που δεν θα χρειαστούν νοσηλεία. Σημειώνεται πως ο χάρτης ασφάλισης Υγείας της εταιρείας, πέρα από τις κατηγορίες προγραμμάτων Medisystem και Medihospital, περιλαμβάνει και τα επιδοματικά προγράμματα Medicash.

"Με τις επιπλέον παροχές, η INTERAMERICAN υποστηρίζει τον στόχο της στον τομέα ασφάλισης της υγείας να επιτυγχάνει υπέρ των ασφαλισμένων της -μέσω των ειδικών συμφωνιών που συνάπτει με συνεργαζόμενες μονάδες υγείας- τον αποτελεσματικότερο έλεγχο της ποιότητας και του κόστους των καλύψεων. Η εταιρεία επιδιώκει, με συνεχείς βελτιώσεις, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της - από την πρόληψη και την πρωτοβάθμια φροντίδα μέχρι τη νοσηλεία και τις χειρουργικές επεμβάσεις" τονίζει ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας.

Στο μοναδικό, πρωτοποριακό στην Ελλάδα Σύστημα Υγείας Medisystem της INTERAMERICAN, που καλύπτει όλο το φάσμα των ανωτέρω αναγκών, "μοχλό" αποτελεί το πρότυπο, πανελλαδικό Δίκτυο Υγείας της εταιρείας. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 1.436 συνεργαζόμενους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 255 συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα και 32 κλινικές, σε όλη την επικράτεια. Ειδικότερα, στο δίκτυο ιατρών περιλαμβάνονται 552 χειρουργοί - ειδικοί συνεργάτες, που αμείβονται απευθείας από την εταιρεία χωρίς την εμπλοκή του ασφαλισμένου.

Στον τομέα της υγείας, η INTERAMERICAN στρατηγικά κινείται πάνω σε τρεις άξονες:

• κατευθύνει-εξελίσσει τα ασφαλιστικά προγράμματά της, πλέον, στην απόλυτη ευελιξία σύνθεσης καλύψεων, που παρέχει απόλυτη ελευθερία επιλογών στον πελάτη, αναδεικνύοντας και τον συμβουλευτικό ρόλο του ασφαλιστή,

• ενισχύει τις ιδιόκτητες υποδομές της στις υπηρεσίες υγείας, με έμφαση στην πρόληψη (ετοιμάζει, ήδη, νέο πολυϊατρείο στα βόρεια προάστια της Αθήνας για παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας σε 24ωρη βάση),

• υιοθετεί, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της, την ψηφιακή τεχνολογία για την καλύτερη διαχείριση -από τα δεδομένα και το underwriting μέχρι τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό των υποδομών- των περιστατικών και του κόστους υγείας, προς όφελος των ασφαλισμένων της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr