NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η ΚΤΕΟHellas A.E. συνεργάστηκε με την PRIORITY και την ΒQC για το ISO 37001 κατά της διαφθοράς και της δωροδοκίας.

Η ΚΤΕΟHellas A.E. συνεργάστηκε με την PRIORITY και την ΒQC για το ISO 37001 κατά της διαφθοράς και της δωροδοκίας.

Η ΚΤΕΟHellas A.E., πρωτοπορώντας στον κλάδο των τεχνικών ελέγχων οχημάτων, πιστοποιήθηκε από την BQC για το πρότυπο ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς. Για την ανάπτυξη ενός λειτουργικού συστήματος διαχείρισης, η ΚΤΕΟHellas A.E. εμπιστεύτηκε τους έμπειρους συμβούλους της PRIORITY, ενώ η επιθεώρηση πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης BQC.

Ακολουθώντας την απαιτητική προσέγγιση του συγκεκριμένου προτύπου, η ΚΤΕΟ HELLAS βελτιστοποίησε τους μηχανισμούς παρακολούθησης, πρόληψης και αντιμετώπισης περιστατικών διαφθοράς / δωροδοκίας, ενώ πλέον έχει καθορίσει ενέργειες δέουσας επιμέλειας που σχετίζονται με τις συναλλαγές της εταιρείας, την επιλογή συνεργατών-προμηθευτών και την επιλογή στελεχών-τεχνικών.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, για την απονομή του πιστοποιητικού, όπου ο κος Γιώργος Ματσούκας, Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας της ΚΤΕΟHellas A.E. δήλωσε: «Η προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα των υπηρεσιών της αποτελεί στρατηγική μας επιλογή. Με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, η ΚΤΕΟHellas A.E. αποδεικνύει τη βαθιά δέσμευση όλων μας στη διαφάνεια. Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους».

Στην εκδήλωση, εκ μέρους της PRIORITY, παραβρέθηκαν ο κος Γιώργος Γούλας, Senior Business Consultant, και η κα Λίλη Μυλωνά, Marketing Manager της PRIORITY. Εκ μέρους της BQC, παραβρέθηκε ο κος Τηλέμαχος Αγγελίτσας, Γενικός Διευθυντής του Φορέα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr