NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το πρωτοποριακό συνέδριο που εστιάζει στην ουσία του Data Management επιστρέφει!

Το πρωτοποριακό συνέδριο που εστιάζει στην ουσία του Data Management επιστρέφει!
28_08_2017 | 12:30 29_08_2017 | 17:13
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Από την «τεχνολογική διαίσθηση» στο hands-on data science & Από τις smart cities στις… γκαλερί τέχνης.

Πλουραλιστική και σφαιρική άποψη της εφαρμογής Big Data, Machine Learning και Artificial Intelligence τεχνολογιών στον επιχειρηματικό κόσμο προσφέρει η agenda του The Data Conference, παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό διεθνείς ομιλητές με ετερόκλητο background, εμπειρία και εξειδίκευση στο ευρύ πεδίο των δεδομένων.

  • Η  digital thinker και “Leader of Tomorrow”  Martha Rehnberg θα πραγματοποιήσει keynote παρουσίαση για τη δεξιότητα του “Technological Intuition” ως απαραίτητη προϋπόθεση ευθυγράμμισης της ανθρώπινης δημιουργικότητας με τους παντοδύναμους αλγόριθμους

  • Ο Smart Cities & Energy Analytics Expert Pieter den Hamer θα παρουσιάσει case studies εφαρμογής Big Data και Artificial Intelligence στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης data στρατηγικής και θα αναδείξει το πώς η εμπειρία χρήσης Big Data τεχνολογιών σε αστικές υποδομές και ενέργεια μπορεί να δώσει διδάγματα για όλους τους κλάδους.

  • Ο Lead Machine Learning engineer του Argos UK Κώστας Περήφανος θα δώσει μια hands-on προσέγγιση της χρήσης machine learning τεχνολογιών στο επιχειρηματικό περιβάλλον, παρουσιάζοντας περιπτώσεις εφαρμογής αυτών στο supply chain management που όμως είναι σχετικές σε διαφορετικούς κλάδους και αναδεικνύοντας ισορροπημένα τη business και τεχνολογική διάσταση του machine learning.

  • Η μοναδική data privacy expert που «κατέχει» τα analytics Aurelie Pols θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές του GDPR και ePrivacy Directive που πρέπει να γνωρίζουν οι data scientists και analysts, δίνοντας παράλληλα έμφαση στον αντίκτυπο της αρχής του data portability στην εφαρμογή Big Data τεχνολογιών. Μια απόλυτα geek παρουσίαση για το GDPR αυστηρά… ακατάλληλη για νομικούς.

  • Η Data Services Manager της Tate  Joanne Kachhia θα αποδείξει ότι ακόμα και τα μουσεία μπορούν να είναι data driven και να χρησιμοποιούν τα analytics για να μετρήσουν την αποδοτικότητα των marketing καμπανιών ή για να προβλέψουν τον αριθμό επισκεπτών μιας έκθεσης. Μια παρουσίαση για εταιρείες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα του data journey τους.

Το κοινό του συνεδρίου

Η θεματολογία του συνεδρίου είναι relevant τόσο για data scientists που επιθυμούν να ενισχύσουν το business acumen τους, όσο και για technology leaders, digital officers, IT directors και customer intelligence στελέχη που θέλουν να αποκτήσουν μια σφαιρική άποψη για το μέλλον και τις προκλήσεις υλοποίησης έργων Big Data & analytics.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: dataconference.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr