NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Παρακολουθήστε ένα “rollercoaster μετάδοσης γνώσης” για τον ψηφιακό κόσμο!

Παρακολουθήστε ένα “rollercoaster μετάδοσης γνώσης” για τον ψηφιακό κόσμο!
28_08_2017 | 12:30 01_09_2017 | 14:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Οι σημερινές επιχειρήσεις και το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι φτιαγμένα για έναν γραμμικό κόσμο: ιεραρχικές, κεντροποιημένες, κλειστές και top down δομές, που εστιάζουν στην ιδιοκτησία (ownership) λόγω της σπανιότητας του ανθρώπινου δυναμικού, των πόρων, των κεφαλαίων και των πλατφορμών. Εξελίχθηκαν πριν από 100 χρόνια για μια εποχή οικονομιών κλίμακας και σχετικής σταθερότητας και προβλεπτικότητας.

Σήμερα βρισκόμαστε στην αυγή μιας εποχής όπου το περιβάλλον μας αλλάζει σε εκθετικό βαθμό, καθοδηγούμενο κυρίως από τις ψηφιακές τεχνολογίες, το disruption, την παγκοσμιοποίηση και τις νέες τάσεις του επιχειρείν όπως πχ. το crowdsourcing ή τη διαμοιρασμένη οικονομία. Ως αποτέλεσμα, ο κόσμος γίνεται ολοένα και πιο ανοιχτός και διαφανής και μεταφερόμαστε από μια κατάσταση όπου κυριαρχούσε η έλλειψη (scarcity) σε έναν κόσμο αφθονίας (abundance). Μεταφερόμαστε από ένα παρόν προσθετικών καινοτομιών, σε ένα μέλλον ριζικών καινοτομιών που τροφοδοτούν την εκθετική αλλαγή και ανάπτυξη. Μια ανάπτυξη η οποία είναι ταχύτατη και μεγάλης κλίμακας.

Ο αντίκτυπος είναι πολλαπλασιαστικός ιδίως όταν μια επιχείρηση συνδυάζει τις εκθετικές ψηφιακές τεχνολογίες (exponential technologies) - όπως τα κοινωνικά δίκτυα, τα analytics, την τεχνητή νοημοσύνη, το ΙοΤ - και τα αξιοποιεί ολοκληρωμένα για να καταστεί disruptive. Η ταχύτητα της αλλαγής δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Γίνεται σε όλους τους κλάδους και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Το συνέδριο

Το καταξιωμένο 12ο Συνέδριο «ανεβαίνει επίπεδο» και για πρώτη φορά στην Ελλάδα εξασφαλίζει μια σειρά από διεθνείς ομιλητές, προσεκτικά επιλεγμένους, ώστε να αναδείξουν την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν οι επιχειρήσεις για να παραμείνουν δραστήριες σε έναν κόσμο που αλλάζει με αμείλικτους ρυθμούς. Απευθυνόμενο σε όλη την κοινότητα των CIO και business διευθυντικών στελεχών και περιλαμβάνοντας θεματολογία που αφορά στην ηγεσία των επιχειρήσεων, το Συνέδριο αποτελεί μια ιδανική πηγή πληροφόρησης για να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να αναγνωρίσουμε τις επιχειρηματικές τάσεις του μέλλοντος που έρχεται με φόρα. Σε αυτά τα στελέχη που θέλουν να αποκτήσουν ρόλο στη νέα εποχή, το Συνέδριο θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο ανάπτυξης.

Έρευνα: “The State of the CIO IN Greece 2017”

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Συνέδριο των IT Leaders στην Ελλάδα, διεξάγει τη μοναδική έρευνα για την κατάσταση των Διευθυντών Πληροφορικής των επιχειρήσεων στη χώρα. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν στο συνέδριο. Η έρευνα διεξάγεται από το περιοδικό netweek σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών GlobalLink.

Διεθνείς ομιλητές που διευρύνουν το σκεπτικό μας

Με έμφαση στο περιεχόμενο διεθνών sought-after ομιλητών, το 12ο IT Directors Forum παρουσιάζει φέτος μια σειρά από διεθνείς ομιλητές που μας καθοδηγούν «στο rollercoaster γνώσης», αναπτύσσοντας αιχμηρά θέματα που είναι σίγουρο ότι θα διευρύνουν το σκεπτικό σας για την εκθετική δράση των ψηφιακών τεχνολογιών στην ταχύτατη αλλαγή του επιχειρείν.

Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: itdirectorsforum.gr   

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr