NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Επιστημονικό Πάρκο Πατρών: Δυναμική παρουσία του ΕΠΠ με περίπτερο στη ΔΕΘ

 Επιστημονικό Πάρκο Πατρών: Δυναμική παρουσία του ΕΠΠ με περίπτερο στη ΔΕΘ
06_09_2017 | 14:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 9-17 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών. Ο εκθεσιακός χώρος του ΕΠΠ, βρίσκεται στο Περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μέσω του περιπτέρου του στον εθνικό εκθεσιακό φορέα, το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, επιδιώκει να ενημερώσει τους επισκέπτες του εκτός απότην αποστολή και το έργο που επιτελεί, για την υποστήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων, για την ανάπτυξη του τοπικού τεχνολογικού οικοσυστήματος, για την ενίσχυση της καινοτομίας και της μεταφοράς τεχνογνωσίας προς τις επιχειρήσεις αλλά και για την αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων του.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τα Innovation Hubs που έχει συστήσει το ΕΠΠ γύρω από τους τομείς Νανοτεχνολογίας, της Αγροδιατροφής, της Βιοτεχνολογίας, των Έξυπνων Πόλεων, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Αεροναυπηγικής στόχος των οποίων είναι η συνεργασία, η μεταφορά τεχνογνωσίας και η παροχή υπηρεσιών στη βιομηχανία.

 
Επίσης, θα παρουσιαστεί το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας του ΕΠΠ το οποίο διαμεσολαβεί μεταξύ επιχειρήσεων & ερευνητών με σκοπό την επίλυση προβλημάτων των επιχειρήσεων ή/και την εφαρμογή της έρευνας στις επιχειρήσεις.
 
Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή από τους επισκέπτες θα πρέπει να δοθεί στο Orange Grove Patras, ενός εγχειρήματος κοινής συνεργασίας της Πρεσβείας της Ολλανδίας, του Orange Grove Athens, του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών και μιας δραστήριας ομάδας Πατρινών το οποίο αποτελεί έναν ευέλικτο συνεργατικό χώρο που λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα για τη στήριξη και προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και έχει ως στόχο να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τοπικού startup οικοσυστήματος στη Δυτική Ελλάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr