NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Top Stories από το Διαδίκτυο
ανάγνωση

5 διασκεδαστικοί τρόποι για να προσεγγίσετε τους ανθρώπους με τις αναρτήσεις σας στο Facebook

5 διασκεδαστικοί τρόποι για να προσεγγίσετε τους ανθρώπους με τις αναρτήσεις σας στο Facebook

Εάν η προσοχή σας επικεντρώνεται κυρίως στον αριθμό των Likes που λαμβάνετε στη σελίδα σας στο Facebook, τότε ήρθε η ώρα να στρέψετε το ενδιαφέρον σας και στο ENGAGEMENT! Αναμφίβολα, τα Page Likes είναι πολύ σημαντικά, το engagement, ωστόσο, αποφέρει πολλαπλάσια οφέλη.

Η αύξηση του engagement μπορεί στην πραγματικότητα να είναι διασκεδαστική και χωρίς κανένα κόστος. Παρακάτω θα βρείτε 5 εύκολους τρόπους για να ωθήσετε τους followers σας να κάνουν Like, Comment και Share τα posts σας. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι αυτό είναι μάταιο, στην πραγματικότητα οι τεχνικές αυτές λειτουργούν. Δοκιμάστε το και σύντομα θα αποκομίσετε τα οφέλη.

Γίνετε δημιουργικοί με τη χρήση social games

Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα social games που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε το engagement. Απλά μοιραστείτε μια φωτογραφία με κάτι που σας αρέσει ή αισθάνεστε ότι σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με το brand σας και ζητήστε από τους θαυμαστές σας να προσθέσουν τη δική τους λεζάντα με τις σκέψεις τους στα σχόλια.

Κάντε απλές ερωτήσεις

Αποτελεί πραγματικότητα το γεγονός ότι στους followers αρέσει να ζητάτε τη γνώμη τους. Οι ερωτήσεις σας θα πρέπει να είναι απλές και σύντομες. Δώστε τους πολλαπλές επιλογές ή αναρτήστε φωτογραφίες και ζητήστε τους να επιλέξουν την αγαπημένη τους.

Μοιραστείτε παρακινητικά quotes και trivia

Τα Quotes συνήθως λειτουργούν ως μέσο για να προσελκύσουν την προσοχή των ανθρώπων. Μοιραστείτε κάτι εμπνευσμένο που μπορεί να παρακινήσει και όταν κάποιος συσχετιστεί με αυτό να πατήσει Like, να σχολιάσει ή να το μοιραστεί με κάποιον φίλο του. Επίσης, οι αναρτήσεις trivia και τα posts τύπου «ήξερες ότι» αποτελούν επίσης έναν καλό τρόπο για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με τους followers σας, δίνοντας τους παράλληλα πληροφορίες για ασυνήθιστα γεγονότα.

Δημοσιεύστε posts “Tag your friend”

Η δημοσίευση μιας εικόνας η οποία έλαβε πολλά Likes είναι το πρώτο σκέλος. Στο δεύτερο σκέλος και αφού μέσω της εικόνας δημιουργήσετε συναισθήματα, προσπαθήστε να ωθήσετε τους followers να σχολιάσουν. Μοιραστείτε μια φωτογραφία και ζητήστε τους να «κάνουν tag έναν φίλο» τον οποίο θυμήθηκαν βλέποντας την ανάρτηση ή πιστεύουν ότι θα του/της αρέσει αυτό που μόλις μοιραστήκατε.

Προκαλέστε το ενδιαφέρον με διαγωνισμούς

Οι διαγωνισμοί αρέσουν στους περισσότερους ανθρώπους και αν επιδιώκετε να αυξήσετε το engagement χρειάζεται να παρακινήσετε τους followers σας να σχολιάσουν και να γίνουν μέρος μιας συζήτησης.

Πηγή: actiondigitalagency.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr