NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο 11ος Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων έχει τη γεύση του καλού, τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ

Ο 11ος Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων έχει τη γεύση του καλού, τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ
13_09_2017 | 12:42
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η εταιρεία στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά τον αγώνα δρόμου «Μαμά-Καρότσι»

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, υποστηρίζει για ακόμη μια φορά τον Παραλίμνιο Δρόμο 1χλμ. «Μαμά-Καρότσι», αναπόσπαστο κομμάτι του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που πραγματοποιείται για 11η χρονιά, και αποτελεί  περήφανο χορηγό της διοργάνωσης, προάγοντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι για όλους.

Με βασικό σύμμαχο την αγάπη για τον αθλητισμό και την ανάγκη για ουσιαστική επαφή με τη φύση, μαμάδες με μωρά στα καρότσια και μεγαλύτερα παιδιά να τις συνοδεύουν, θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στη Λίμνη Παμβώτιδα. Εκεί θα τρέξουν σε έναν διαφορετικό αγώνα δρόμου, διαδίδοντας το μήνυμα του αθλητισμού, στο πλαίσιο του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνεται στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Με σημείο εκκίνησης την πλατεία Μαβίλη, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες θα δώσουν το παρόν στη διοργάνωση που έγινε θεσμός, και θα τρέξουν έναν συμβολικό αγώνα δρόμου 1χλμ που θα έχει τη γεύση του καλού, τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ. Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν τη χαρά να κερδίσουν δωροεπιταγές για προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, αλλά και να γευτούν τα αγνά ηπειρώτικα προϊόντα, καθώς η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία θα δώσει ακόμα μία χρόνια το παρόν στη γεύση, χορηγώντας το καθιερωμένο pasta party των αθλητών, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, μετά τις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Μαβίλη.

Η συμμετοχή στον φετινό αγώνα είναι εντελώς δωρεάν και αναμένεται να ξεπεράσει τους προηγούμενους σε συμμετοχή αγώνες, καθώς οι εγγραφές στην ηλεκτρονική σελίδα αυξάνονται διαρκώς.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr