NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Μικροί Δημιουργοί: Δημιουργική απασχόληση για παιδιά

Μικροί Δημιουργοί: Δημιουργική απασχόληση για παιδιά

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 – 8 ετών

Ελάτε με τα παιδιά σας την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου να λύσετε τις απορίες σας για το εργαστήρι των Μικρών Δημιουργών! Η Αναστασία Δάλμα θα είναι μαζί σας να σας ενημερώσει για το περιεχόμενο και τους στόχους των δημιουργικών της μαθημάτων.

Η Αναστασία Δάλμα θυμάται από παιδί να φτιάχνει πάντα κάτι με τα χέρια της. Λάτρευε τη διαδικασία της κατασκευής αλλά και την επαφή με υλικά που στο τέλος γίνονταν ό,τι φανταζόταν! Μέσα από το εργαστήριο «Μικροί Δημιουργοί», σκοπός της Αναστασίας είναι να μεταδώσει στους μικρούς μας φίλους τη χαρά της δημιουργίας μέσα από χρώματα, κατασκευές, επαφή με νέα υλικά, μουσική, γέλιο και πολλά αστεία!

Παρέα με τη δασκάλα τους θα φτιάξουν παραμύθια για να παίξουν θέατρο, θα κατασκευάσουν ήρωες και ζώα του δάσους από ανακυκλώσιμα υλικά, θα φτιάξουν χάρτινα κάστρα από κασόνια αλλά και μάσκες από τσόχα, κοστούμια για μασκαρέματα και παιχνίδι, γιρλάντες για το δωμάτιο από ύφασμα & εφημερίδα, puppets από κάλτσες που η μαμά πήγε να πετάξει, εποχιακά στολίδια.. και αυτά δεν είναι ούτε τα μισά! Έτσι, τα παιδιά θα χαλαρώνουν, θα διασκεδάζουν, θα γελάνε, θα μάθουν να είναι ομάδα και να συνεργάζονται, θα αγαπήσουν το περιβάλλον και θα δημιουργούν παίζοντας.

Στο εργαστήριο των «Μικρών Δημιουργών» τα παιδιά θα αναπτύξουν τις τεχνικές τους ικανότητες και με πολλή αγάπη θα μάθουν να φτιάχνουν με τα ίδια τους τα χέρια ό,τι πλάθει η φαντασία τους!

Μέρα γνωριμίας: Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 17.00

Μέρες & ώρες σεμιναρίου: Πέμπτη, 17.00-18.30

Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 40€ + 24% ΦΠΑ

Διάρκεια α' κύκλου: 3 μήνες

Πληροφορίες & συμμετοχές: 210 7717544 - info@faro.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr