NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Nelios εγκανιάζει το Μedia Hub!

Η Nelios εγκανιάζει το Μedia Hub!

H νέα δωρεάν υπηρεσία-εργαλείο για τους ξενοδόχους, η οποία μετρά και αξιολογεί τα πραγματικά επικοινωνιακά οφέλη της προβολής στον Τύπο, στα social media και στα blogs!

Παραμένοντας πιστή στο πλευρό των ξενοδοχείων - συνεργατών της, ως η εταιρεία που αξιοποιεί στο έπακρο τις digital marketing δυνατότητες και ευκαιρίες προς όφελος της ξενοδοχειακής επιχείρησης,ηNeliosπροχώρησεπρόσφαταστηνδημιουργίατηςνέαςυπηρεσίας MediaHub.

Αποστολή του Media Hub είναι η έρευνα-εκτίμηση-αξιολόγηση και η διαχείριση όλων των media αιτημάτωνγια(δωρεάνήεπίπληρωμή)προβολήτωνξενοδοχείων-συνεργατώντηςNelios.

Ως απάντηση της σύγχρονης ξενοδοχειακής πραγματικότητας, που δεν είναι άλλη από τον καθημερινό βομβαρδισμό των emails των ξενοδοχείων με αμέτρητες προτάσεις συνεργασίας από ανά τον κόσμο bloggers, influencers, δημοσιογράφους, φωτογράφους κ.ά., άλλες με αμοιβή κι άλλες -το συνηθέστερο- με ανταλλακτικές δωρεάν διαμονές, το Media Hub by Nelios έρχεται να δώσει μια σαφή εικόνα στον ξενοδόχο για το ποια πρόταση αξίζει τελικά να δεχτεί και με ποιους όρους.

Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό, το Media Hub by Nelios αναδεικνύει τα πραγματικά επικοινωνιακά οφέλη που μπορούν να προκύψουν από κάθε πρόταση προβολής που προέρχεται από bloggers ή influencers, δίνοντας απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα, όπως: Ποιοι από αυτούς έχουν πραγματικό κοινό που τους ακολουθεί; Τι δημογραφικά στοιχεία έχει το κοινό τους; Ποιων τα posts έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό τους (engagement); Ποιων τα blogs έχουν σοβαρό SEO value για το ξενοδοχείο;

H διερεύνηση, η αξιολόγηση και τελικά η απάντηση σε κάθε αίτημα Μέσου (digital ή μη) για δωρεάν ή επί πληρωμή διαμονή, είναι μια διαδικασία όχι μόνο απαιτητική και χρονοβόρα, αλλά πλέον απαιτεί και εξειδικευμένη γνώση, εργαλεία μέτρησης - αξιολόγησης και, φυσικά, ειδική μεταχείριση. To Media Hub by Nelios, είναι το νέο φίλτρο που αποδιαλέγει μόνο όσα διαθέτουν τα χαρακτηριστικά μιας σωστής και καλής προωθητικής ενέργειας για την αναγνωρισιμότητα αλλά και την πώληση του κάθε καταλύματος.

Το Media Hub προς το παρόν παρέχεται δωρεάν και κατ΄αποκλειστικότητα στους συνεργάτες της Nelios. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στο άμεσο μέλλον αυτόνομη και μεμονωμένη την υπηρεσίασεόλαταενδιαφερόμεναξενοδοχεία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr