NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

To OREO κλείνει 10 χρόνια στην Ελλάδα και το γιορτάζει!

To OREO κλείνει 10 χρόνια στην Ελλάδα και  το γιορτάζει!

Το OREO, το αγαπημένο μπισκότο μικρών και μεγάλων παγκοσμίως, κλείνει φέτος 10 χρόνια στην Ελλάδα και έχει ετοιμάσει τα πιο απίθανα γενέθλια. Όχι όμως για τον εαυτό του αλλά για τους αγαπημένους του καταναλωτές!

Όλοι ξέρουν τη χαρά που μπορεί να προσφέρει ένα τέλειο πάρτι γενεθλίων και ακριβώς αυτό το συναίσθημα θέλει να μοιραστεί το OREO με όλους τους πιστούς του φίλους. Καλεί, λοιπόν,  τους γονείς να πάρουν μέρος στον πιο λαχταριστό διαγωνισμό για να κερδίσουν το πιο “oreo” πάρτι για το παιδί τους! To μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο 10xroniaoreo.gr και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη σχετική φόρμα. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 11 Σεπτεμβρίου έως και τις 29 Οκτωβρίου 2017 και θα αναδείξει 5 μεγάλους τυχερούς.

Για άλλη μία φορά, το OREO έρχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές για όλη την οικογένεια και να υπενθυμίσει πόση μαγεία μπορεί να κρύβεται ανάμεσα σε δύο τραγανά μπισκότα σοκολάτας. Και το σημαντικότερο; Να προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία για τους μικρούς του φίλους με πολύ παιχνίδι, δώρα και φυσικά πολλά μπισκότα που θα γλυκάνουν αυτή τη ξεχωριστή ημέρα.

Με αυτή την ενέργεια και με μία απολαυστική ποικιλία γεύσεων και συσκευασιών το OREO επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι δεν είναι τυχαία  το No1 μπισκότο σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα 10 πρώτα χρόνια στην Ελλάδα είναι, λοιπόν, γεγονός και αυτά τα γενέθλια είναι απλά η αρχή για ακόμα περισσότερες εκπλήξεις  στο μέλλον. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr