NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το περίπτερο του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών στη ΔΕΘ επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Το περίπτερο του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών στη ΔΕΘ επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
18_09_2017 | 15:09
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στο Περίπτερο του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των επισκέψεων του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Ε.Π.Π. κ. Βασίλης Αναστασόπουλος, ο οποίος στην ολιγόλεπτη εγκάρδια συνομιλία τους, ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα για τις δραστηριότητες του Επιστημονικού Πάρκου.

Ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την υποστήριξη που προσφέρει το ΕΠΠ στις νεοφυείς επιχειρήσεις, για την ανάπτυξη του τοπικού τεχνολογικού οικοσυστήματος, για την ενίσχυση της καινοτομίας και της μεταφοράς τεχνογνωσίας προς τις επιχειρήσεις αλλά και για την αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων του.

Επίσης ενημερώθηκε για τα Innovation Hubs που έχει συστήσει το ΕΠΠ γύρω από τους τομείς της Νανοτεχνολογίας, της Αγροδιατροφής, της Βιοτεχνολογίας, των Έξυπνων Πόλεων, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Αεροναυπηγικής, ενώ ενδιαφέρον έδειξε για το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας του ΕΠΠ το οποίο διαμεσολαβεί μεταξύ επιχειρήσεων & ερευνητών με σκοπό την επίλυση προβλημάτων των επιχειρήσεων ή/και την εφαρμογή της έρευνας στις επιχειρήσεις.
 
Το περίπτερο του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν και οι κ.κ. Γιάννης Δραγασάκης, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κώστας Φωτάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κωνσταντίνος Ζουράρις, Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ματρώνα (Πατρίτσια) Κυπριανίδου, Γενική Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr