NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

H επιστροφή του preΣΦΗΜΜΥ 3 είναι γεγονός!

H επιστροφή του preΣΦΗΜΜΥ 3 είναι γεγονός!
19_09_2017 | 12:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Λίγο καιρό πριν την έναρξη του ΣΦΗΜΜΥ 10 και ενώ συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για την επιτυχημένη διεξαγωγή του, η επιστροφή του preΣΦΗΜΜΥ 3 είναι γεγονός! Πρόκειται για έναν pre-warming διαγωνισμό τύπου hackathon που αποτελεί μία από τις νεότερες προσθήκες στο συνέδριο και ευελπιστεί να αναδειχθεί ως θεσμός για τη δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών. Χωρίζεται σε δύο φάσεις και στόχος του είναι να δώσει την ευκαιρία και το κίνητρο σε νέους φοιτητές να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις νέες τεχνολογίες, ώστε να γίνουν οι καινοτόμοι του μέλλοντος. Το φετινό θέμα ονομάζεται «House of rising apps» και αναφέρεται στα smart houses και τις σύγχρονες τεχνολογίες γύρω από αυτά.

Η 1η φάση του preΣΦΗΜΜΥ 3 θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό του διαγωνισμού που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα μας στον σύνδεσμο sfhmmy.gr.

Call για ερευνητικές ομάδες

Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών - ΣΦΗΜΜΥ 10 προσκαλεί Ερευνητικές Ομάδες να παρουσιάσουν το έργο τους!

Η παρουσίαση αυτή περιλαμβάνει μία ομιλία 10 λεπτών στην κεντρική αίθουσα του συνεδρίου καθώς και εκθεσιακό χώρο (booth) στο φουαγιέ του συνεδριακού, όπου θα μπορεί κάθε ερευνητική ομάδα να παρουσιάζει στους συνέδρους τα αποτελέσματα της έρευνάς της.

Αν θέλετε η ερευνητική σας ομάδα να λάβει μέρος στο ΣΦΗΜΜΥ, στείλτε μας μια σύντομη περιγραφή της καθώς και πιθανές διακρίσεις που έχετε λάβει στο academics@sfhmmy.gr

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 15 Οκτωβρίου 2017.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr