NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Επιβράβευση Καινοτομίας και Ποιότητας Ζωής στις Πόλεις

Επιβράβευση Καινοτομίας και Ποιότητας Ζωής στις Πόλεις
20_09_2017 | 10:29 20_09_2017 | 10:47
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαγωνισμοί

Mε ενθουσιασμό αναμένεται η Τελετή Απονομής των Best City Awards 2017, που έρχονται για δεύτερη χρονιά να αναδείξουν τις καλύτερες πρακτικές και λύσεις που εφαρμόζονται στην Ελλάδα και οδηγούν σε ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις. Οι νικητές των βραβείων καθώς και οι σημαντικές δράσεις τους θα αποκαλυφθούν την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017, στις 19:00, στον χώρο Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων.

Αναμένεται ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων στη βραδιά της απονομής θα ξεπεράσει τα 350 άτομα, υψηλόβαθμα στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, Δημόσιου Τομέα και επιχειρήσεων, σύμβουλοι, μελετητές, δημοσιογράφοι και τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής. Ανάμεσα στους νικητές των βραβείων βρίσκονται 65 Δήμοι από κάθε γωνιά της χώρας, περιφέρειες και επιχειρήσεις, που με τις δράσεις ή τις λύσεις τους βελτιώνουν διαρκώς την καθημερινότητα των πολιτών τους, καθώς και τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις.  

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Πατούλης (Πρόεδρος ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου) δήλωσε ικανοποιημένος από τον φετινό σημαντικά αυξημένο αριθμό των υποψηφιοτήτων, καθώς και για το υψηλό επίπεδο των δράσεων που περιείχαν. Όπως δήλωσε «Ο νέος θεσμός των Best City Awards καλύπτει τη σημαντική ανάγκη ευγενούς άμιλλας και αναγνώρισης της δουλειάς των OTA και των ανθρώπων που τους στελεχώνουν. Τα βραβεία λειτουργούν, όχι μόνο ως μέσον αναγνώρισης και περαιτέρω ενθάρρυνσης των Δήμων που προσπαθούν να εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους, αλλά και ως πηγή παραδειγματισμού και έμπνευσης για ανάληψη ανάλογων πρακτικών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι σημαντικό να έρθουν στην απονομή όχι μόνο όσοι βραβεύονται, αλλά κάθε Δήμαρχος αυτής της χώρας με τους συμβούλους του, καθώς τα τελευταία χρόνια που οι πόροι είναι περιορισμένοι για τις πόλεις,  η λύση στα θέματα που μας απασχολούν (βιωσιμότητα, ασφάλεια, ευ ζην κ.λπ.) μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τον σχεδιασμό υποδομών έξυπνων πόλεων».

Η γιορτινή βραδιά θα ολοκληρωθεί με κρασί, φαγητό, συζήτηση και networking των νικητών και όλων των παρευρισκομένων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr