NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΒΒΕ με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο.

Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΒΒΕ με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο.
20_09_2017 | 11:32
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Εχθές, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίου και του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, κ. Αθανάσιου Σαββάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο, κ. Γιάννη Σταύρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επιχειρηματική ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη μείωση του υψηλού ποσοστού ανεργίας στην περιοχή.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΣΒΒΕ για τις ενέργειες που έχει αναλάβει το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την προστασία του περιβάλλοντος και της εμπέδωσης οικολογικής συνείδησης στους πολίτες ανά τον κόσμο. Επιπλέον, συζητήθηκε ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον σύγχρονο κόσμο και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει κατά την τρέχουσα οικονομική συγκυρία.

Ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, κ. Αθ. Σαββάκης εξερχόμενος από το γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«…Η σημερινή συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο αποτελεί ελάχιστη ανταπόδωση της εξαιρετικής τιμής που ο ίδιος μας έκανε 2 χρόνια πριν, ευλογώντας τις εκδηλώσεις του ΣΒΒΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή του, και συμμετέχοντας και ο ίδιος σε μία από αυτές.

Για τον κόσμο της βιομηχανίας της Βόρειας Ελλάδας, θεωρείται αυτονόητη η με κάθε τρόπο υποστήριξη των πρωτοβουλιών του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου και η παροχή υλικής και ηθικής αρωγής  σε ό,τι μας ζητηθεί για την απρόσκοπτη λειτουργία του και τη συνέχιση της πνευματικής του προσφοράς στον σύγχρονο κόσμο…».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr