NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

O Ed Broadhead από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο “CEO FOR ONE MONTH” 2017 του Ομίλου ADECCO

O Ed Broadhead από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο “CEO FOR ONE MONTH” 2017 του Ομίλου ADECCO
  • Ο Ed Broadhead, σε ηλικία μόλις 23 ετών, θα «διοικήσει» για έναν μήνα μαζί με τον CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze, μία εταιρεία της λίστας Fortune 500
  • Το επιχειρηματικό πνεύμα, η αντιληπτική ικανότητα και οι δυνατές επικοινωνιακές δεξιότητες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που έκαναν τον Ed Broadhead να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 117.500 υποψηφίους

Ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 117.500 πολύ δυνατές υποψηφιότητες από 48 χώρες, ο Ed Broadhead ανακηρύχθηκε ο “Global CEO for One Month” του Ομίλου Adecco για το 2017. Σε ηλικία μόλις 23 ετών, θα εργαστεί για έναν μήνα υπό την καθοδήγηση του Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco, ως ενεργό μέλος της διοίκησης μίας εταιρείας της λίστας Fortune 500.

O Ed Broadhead εντυπωσίασε την ομάδα αξιολόγησης του Ομίλου Adecco χάρη στον συνδυασμό χαρακτηριστικών που διαθέτει. Το αυθεντικό του πάθος, η αντίληψή του, η ικανότητα να μαθαίνει γρήγορα και να αξιοποιεί τις νέες γνώσεις, καθώς και οι αναπτυγμένες επικοινωνιακές του δεξιότητες αποτέλεσαν τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει ως πραγματικό ταλέντο. Μέσω του προγράμματος, θα έχει μια μοναδική εμπειρία εργασίας αλλά και ζωής, καθώς θα βρίσκεται δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη, μαθαίνοντας πώς διαχειρίζονται μία επιχείρηση με έσοδα άνω των 22 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η εμπειρία αυτή θέτει τις βάσεις για μία επιτυχημένη καριέρα, καθώς μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Ed θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί εντός του Ομίλου Adecco, σε θέση ανάλογη των προσόντων και των φιλοδοξιών του.

Ο Ed Broadhead θα ακολουθεί τον CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze, σε καθημερινή βάση παρακολουθώντας μαζί του business reviews με την ανώτερη διοίκηση της εταιρείας και συμμετέχοντας ενεργά σε συναντήσεις για τη χάραξη στρατηγικής, προσφέροντας και ο ίδιος τις νέες ιδέες του σε σχέση με θέματα καινοτομίας και τάσεων στην στελέχωση και στην αγορά εργασίας παγκοσμίως. Επίσης, θα μάθει πώς να ηγείται και να εμπνέει μια παγκόσμια ομάδα που αριθμεί περισσότερους από 33.000 εργαζομένους και να αναγνωρίζει και να καλλιεργεί τα χαρακτηριστικά εκείνα που έχουν κατατάξει τον Όμιλο Adecco στη 2η θέση της λίστας Great Place to Work στην Ευρώπη και στην 7η θέση της αντίστοιχης λίστας παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα “CEO for One Month” είναι μέρος της πρωτοβουλίας Adecco Way to WorkΤΜ του Ομίλου Adecco, που στόχο έχει να συμβάλει στην εξάλειψη της ανεργίας των νέων ενισχύοντας της απασχολησιμότητά τους και τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους μέσω συμβουλευτικής καριέρας και ευκαιριών απόκτησης χρήσιμης εμπειρίας εργασίας.

Ο Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco, δήλωσε σχετικά: «Ο Ed έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει ένας επιτυχημένος “ηγέτης” και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Ο στόχος του προγράμματος “CEO for One Month” είναι να γεφυρώσει το κενό μεταξύ σπουδών και εργασίας, παρέχοντας σε νέους ανθρώπους μία μοναδική εργασιακή εμπειρία και αναπτύσσοντας τις δεξιότητές τους. Σκοπός μας είναι να τους εμπνεύσουμε να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να εργάζονται με στόχο την πραγματοποίηση των ονείρων τους, ενώ ταυτόχρονα εμείς επωφελούμαστε από τον δυναμισμό και τις φρέσκιες ιδέες τους. Ελπίζουμε αυτό το πρόγραμμα να ενθαρρύνει και άλλους εργοδότες να βρίσκουν τρόπους για να προσφέρουν ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, προωθώντας και αξιοποιώντας τα ταλέντα τους, χτίζοντας τελικά ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

Σχολιάζοντας την ανάδειξή του σε CEO for One Month” 2017, ο Ed Broadhead δήλωσε σχετικά: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή του προγράμματος “CEO for One Month” από την πρώτη κιόλας ημέρα. Το να αποτελώ μέρος της διοίκησης του Ομίλου Adecco στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε αυτή την ηλικία που είμαι, ήταν για εμένα μία μοναδική και συναρπαστική εμπειρία. Εκτός της δυνατότητας που μου έδωσε να εξασκήσω δεξιότητες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία και η επίλυση προβλημάτων, έμαθα πολλά για τον κλάδο των λύσεων ανθρώπινου δυναμικού και με έκανε να εκτιμήσω πραγματικά το πάθος για τον “άνθρωπο” που απαιτεί αυτή η δουλειά. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την εργασία μου δίπλα στον Alain Dehaze και να συνεχίσω το καταπληκτικό αυτό ταξίδι».

Η διαδικασία επιλογής του ‘CEO for One Month’ ξεκίνησε τον Φεβρουάριο με 117.500 υποψηφίους από όλο τον κόσμο. Συνολικά, 48 ταλαντούχοι υποψήφιοι επιλέχθηκαν για να εργαστούν δίπλα στους Γενικούς Διευθυντές της Adecco στη χώρα τους για έναν μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, βρέθηκαν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, συμμετείχαν σε συναντήσεις με πελάτες και σε δημόσιες ομιλίες εκπροσωπώντας την εταιρεία. Έπειτα από περαιτέρω αξιολόγηση, δέκα από αυτούς επιλέχθηκαν για να πάρουν μέρος στο επόμενο στάδιο για την επιλογή του Global CEO for One Month, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από τις 11  έως τις 14 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου κλήθηκαν να απαντήσουν σε μία σειρά από ατομικές και ομαδικές προκλήσεις. Από το τελευταίο αυτό στάδιο αξιολόγησης προέκυψε η επιλογή του Ed Broadhead ως Global CEO for One Month.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr