NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Σπουδές Οικονομίας & Διοίκησης και Νέων Τεχνολογιών στην ΑΚΜΗ σου!

Σπουδές Οικονομίας & Διοίκησης και Νέων Τεχνολογιών στην ΑΚΜΗ σου!
21_09_2017 | 14:30 21_09_2017 | 16:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία

Το παιχνίδι για εσένα ήταν να υποδύεσαι με τους φίλους σου, το Στέλεχος μεγάλων Επιχειρήσεων, τον χρηματιστή ή ακόμα και να ναυλώνεις καράβια και να διοργανώνεις κρουαζιέρες! Η αγαπημένη σου λέξη είναι αυτή του "brainstorming", ενώ έχεις ως ίνδαλμά σου τον ιδρυτή της Apple. Ίσως πάλι να προτιμούσες τα video games από το να παίζεις ποδόσφαιρο ή να προσπαθούσες να δημιουργήσεις blogs και microsites! Είτε πάλι, όταν οι άλλοι διάβαζαν εξωσχολικά βιβλία τα καλοκαίρια, εσύ προσπαθούσες να "διαβάσεις κώδικες" και να "δικτυωθείς" σε ένα περιβάλλον που σε ταξίδευε στον μαγικό κόσμο των Νέων Τεχνολογιών!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης, με παρουσία σε 5 πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Ηράκλειο, Λάρισα), προσφέρει τα πλέον ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών στους Τομείς Οικονομίας & Διοίκησης και Νέων Τεχνολογιών, που οδηγούν σε Κρατικό Δίπλωμα και στη δυνατότητα επέκτασης σπουδών σε επίπεδο Bachelor και Master στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Επιλέγοντας να σπουδάσεις στον Τομέα Οικονομίας & Διοίκησης, θα συμμετέχεις στο Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας "AKMI INNOVATION PROJECT" που διοργανώνεται από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ υπό την Αιγίδα της Ε.Ε.Δ.Ε. καθώς και στο "ΑΚΜΗ INSPIRATION", στο οποίο θα έρθεις σε επαφή με επιτυχημένους Startupers και θα αποκτήσεις πρότυπα από τα success stories νέων επιχειρηματιών, θα εμπνευστείς και θα διεκδικήσεις μεγάλα έπαθλα, ως επιβράβευση για τις ιδέες που θα παρουσιάσεις!

pexels-photo-257736.jpg?mtime=20170921141144#asset:62659


Επιπλέον, θα εξειδικευτείς στα Social Media & Interactive Journalism και θα αποκτήσεις τη Διεθνή Πιστοποίηση στα Social Media από το Διεθνώς Αναγνωρισμένο Φορέα Πιστοποίησης STAREGISTER.

Στον Τομέα Οικονομίας & Διοίκησης έχεις τη δυνατότητα, να επιλέξεις πλήθος ειδικοτήτων όπως Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων, Marketing, Στέλεχος Διοίκησης στη Ναυτιλία, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σου θα έχεις την ευκαιρία να  εκπαιδευτείς σε λογιστικά και εμπορικά προγράμματα και να λάβεις πιστοποιητικά εξειδικευμένου χρήστη μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με την Data Communication, την Union, τη Singular και την Altec.

Η συμμετοχή σου σε matrix projects θα σου εξασφαλίσει τη δημιουργία ολοκληρωμένης πρότασης διαφημιστικής προβολής και θα χρησιμοποιήσεις τα ιδιόκτητα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά studios του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τη δημιουργία διαφημιστικών σποτ.

Ως σπουδαστής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα έχεις το προνόμιο της συμμετοχής σε πανελλήνια συνέδρια και ημερίδες και σε παγκόσμιες εκθέσεις που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό, θα συμμετέχεις σε κρουαζιέρες ως ρεαλιστική μέθοδο διδασκαλίας της επιβατηγού ναυτιλίας ενώ θα έχεις  την ευκαιρία να λάβεις πρόσκληση για το Πανελλήνιο Συνέδριο Ναυτιλίας και Λιμένων.  Η συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, με τον Ο.Λ.Π. και με πλήθος ναυτιλιακών εταιριών και φορέων σου εξασφαλίζει την τοποθέτησή σου σε θέσεις Πρακτικής Άσκησης και σου δίνει ευκαιρίες για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Η αποκλειστική συνεργασία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με τη Sambre παρέχει στους σπουδαστές υποτροφίες εκπαίδευσης σε συστήματα έκδοσης εμπορικών ναύλων, ενώ ταυτόχρονα η εκπαίδευση σε προγράμματα Amadeus, Galileo και σε software τουριστικών πρακτορείων της Forthcrs και της Panasoft τους παρέχει Πιστοποιητικά Εξειδικευμένου Χρήστη.  

DSC3240.jpg?mtime=20170921141007#asset:62658


Στον Τομέα Νέων Τεχνολογιών θα έχεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς σε ανταγωνιστικές ειδικότητες στην αγορά εργασίας, όπως του Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής (Video Games – Web Developer) και Τεχνικών Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών.

Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα εκπαιδευτείς δίπλα στη Χριστίνα Θάνου, την πιο γνωστή youtuber, blogger, αρθρογράφο, κριτικό και παρουσιάστρια σε θέματα gaming και VR!

Η εκπαίδευσή σου στην επίσημη εκπαιδευτική ακαδημία της Oracle, στο μόνο ΙΕΚ που  διαθέτει 3D Projector, 3D Printer και χρησιμοποιεί gadgets τελευταίας τεχνολογίας, θα απογειώσει την εκπαιδευτική σου υπεροχή ενώ ταυτόχρονα θα μυηθείς στη σύγχρονη τεχνολογία της Ρομποτικής – Arduino!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο Rack, Τηλεφωνικό Κέντρο και Υπερσύγχρονο Data Center, όπου οι σπουδαστές κάνουν hands on εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, ενώ αποτελώντας το μοναδικό ΙΕΚ που έχει αναγνωριστεί ως εκπαιδευτικό κέντρο της CISCO και επίσημο εξεταστικό κέντρο της Pearson Vue, προσφέρει όλες τις πιστοποιήσεις των 150 συνεργαζόμενων φορέων (Cisco, Adobe, CompTIA, Nokia, Siemens, Vmware κ.α.).

Tώρα πια έχεις την Επιλογή!

Τα όνειρά σου είναι στην ΑΚΜΗ τους , στο μοναδικό ΙΕΚ που στα Education Business Awards απέσπασε τα Χρυσά Βραβεία στις Κατηγορίες "Κτίριο – Εγκαταστάσεις" και "Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας"!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr