NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Πρώτος φιλοξενούμενος στο Startup Grind Heraklion ο Χαράλαμπος Πετράς του «Athens Coaching Institute»!

Πρώτος φιλοξενούμενος στο Startup Grind Heraklion ο Χαράλαμπος Πετράς του «Athens Coaching Institute»!
25_09_2017 | 12:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Startup Grind είναι μια παγκόσμια startup κοινότητα που σχεδιάστηκε για να εκπαιδεύει, να εμπνέει και να συνδέει επιχειρηματίες και υποστηρίζεται από την “Google for Entrepreneurs”. Διοργανώνεται τοπικά, από τον κάθε εκπρόσωπο του θεσμού, local chapter όπως ονομάζονται, σε μηνιαίες εκδηλώσεις , σε 250 πόλεις και 100 χώρες με επιτυχημένους τοπικούς ιδρυτές, πρωτοπόρους, εκπαιδευτικούς και επενδυτές που μοιράζονται προσωπικές ιστορίες και διδάγματα στο δρόμο για την οικοδόμηση μεγάλων εταιρειών.  

Το Startup Grind θα φιλοξενείτε στο εξής και στο Ηράκλειο Κρήτης,  στο pom, 3ης Σεπτεμβρίου 24 στο Γάζι, τον νέο συνεργατικό χώρο που αποτελεί σημείο συνάντησης, δημιουργίας & πραγματοποίησης ιδεών στο  ευρύτερο οικοσύστημα.  

Το Startup Grind Heraklion, στοχεύει στην αλληλοεπίδραση και την δικτύωση και είναι μια σειρά από δέκα περιοδικά events, ετησίως, τα οποία θα φιλοξενηθούν σημαντικούς επιχειρηματίες, innovators και γενικότερα ανθρώπους  που έχουν να πουν και να εμπνεύσουν. Ο χώρος του pom  θα φιλοξενεί ενθουσιώδεις, δημιουργικούς ανθρώπους που είτε επιχειρούν οι ίδιοι είτε συμβάλουν με την ευρύτερη έννοια στην ανάπτυξη του τόπου μας.  Μέσα από την διαδικασία της συνέντευξης και της διαδραστικής συζήτησης, για περίπου μιάμιση ώρα ,  ο εκάστοτε ομιλητής θα προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία στο κοινό να μοιραστεί τους προβληματισμούς και τις αγωνίες του με την δική του εμπειρία.  

Το απόγευμα της Παρασκευής , 6 Οκτωβρίου, πρώτος φιλοξενούμενος στο  Startup Grind Heraklion είναι ο Χαράλαμπος Πετράς, του «Athens Coaching Institute», ο άνθρωπος που οραματίστηκε και υλοποιεί αποτελεσματικά την παροχή Coaching υπηρεσιών για την αύξηση των επιδόσεων, την επίτευξη στόχων και την ενίσχυση των θετικών συναισθημάτων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, την σύνδεση αυτών των υπηρεσιών με συγγενείς κλάδους για την δημιουργία νέων, καινοτόμων εφαρμογών. Ο θεσμός του Startup Grind για το Ηράκλειο, εγκαινιάζεται με πρώτο φιλοξενούμενο τον άνθρωπο που στοχεύει στην εκπαίδευση νέων επαγγελματιών που θα εργάζονται με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Το κοινό, από την νεανική επιχειρηματικότητα, από το δυναμικό των ανωτάτων σχολών και των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Κρήτης, από τους επαγγελματίες της αγοράς, έως τον επιχειρηματικό κόσμο μπορούν να προμηθεύονται τα early birds εισιτήρια και να κλείσουν εγκαίρως τις θέσεις τους εδώ!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr