NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κύπρος
ανάγνωση

Πιστοποιημένη Εκπαίδευση της Aramco σε CSR/Βιωσιμότητα από την κυπριακή FBRH Consultants στο Λονδίνο

Πιστοποιημένη Εκπαίδευση της Aramco σε CSR/Βιωσιμότητα από την κυπριακή FBRH Consultants στο Λονδίνο
25_09_2017 | 15:37
epixeiro icon Ειδήσεις | Κύπρος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, από την FBRH Consultants, πιστοποιημένη εκπαίδευση στελεχών της Aramco στα νέα Πρότυπα GRI Standards.

Στελέχη της κρατικής πετρελαϊκής εταιρίας της Σαουδικής Αραβίας Aramco συμμετείχαν (Λονδίνο, 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2017) στην πιστοποιημένη εκπαίδευση στα νέα Πρότυπα GRI (GRI Standards) που παρέχει η FBRH Consultants (GRI Certified Training Partner, Accredited IEMA Training Centre), που πραγματοποιήθηκε στο London School of Economics (LSE).

Οι συμμετέχοντες γνώρισαν τα πλεονεκτήματα της σύνταξης απολογισμών βιωσιμότητας βάσει της ολιστικής, μεθοδικής, δομημένης προσέγγισης των GRI Standards, που επιτρέπει στις εταιρίες που την ακολουθούν όχι μόνο να επωφεληθούν από τις πολλές ευκαιρίες που θα αντιληφθούν, αλλά και να θωρακιστούν απέναντι σε πιθανούς κινδύνους.

Πιστοποιημένη εκπαίδευση στα νέα Πρότυπα GRI στην Κύπρο από την FBRH Consultants

Η επόμενη πιστοποιημένη εκπαίδευση στα GRI Standards από την FBRH Consultants στην Κύπρο, ειδικά σχεδιασμένη για ελληνόφωνους και με ειδικές τιμές για δημοσίους υπαλλήλους, θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, 12 & 13 Οκτωβρίου 2017. Οι συμμετέχοντες, θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα επιχορήγησης από την ΑνΑΔ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr