NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

H Alfa Pastry στην Διεθνή Έκθεση Anuga στην Κολωνία!

H Alfa Pastry στην Διεθνή Έκθεση Anuga στην Κολωνία!
25_09_2017 | 16:40
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Alfa Pastry, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες στον κλάδο των προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, θα παρευρίσκεται για άλλη μία χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Anuga, τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για το λιανικό εμπόριο στον κλάδο τροφίμων και ποτών και την τροφοδοσία της αγοράς, που θα λάβει χώρα από τις 7 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία.

Η πρώτη παρουσία της Alfa Pastry στην Διεθνή Έκθεση Anuga πραγματοποιήθηκε το 1994. Από τότε και σε κάθε διοργάνωση δίνει το δικό της παρών με προϊόντα που συνδυάζουν την παράδοση και την καινοτομία, την τέχνη των παραδοσιακών συνταγών με την τεχνογνωσία του σήμερα.

alfakwlwnia_m.jpg?mtime=20170925163804#asset:63063

Τα προϊόντα της Alfa Pastry έχουν ξεπεράσει την ελληνική επικράτεια και έχουν κατακτήσει ήδη πάνω από 35 χώρες και το ταξίδι αυτών συνεχίζεται, γι’ αυτό και η εταιρεία παραμένοντας πιστή στο ραντεβού της, περιμένει τους επισκέπτες της έκθεσης στο Hall 04.1 και stand C059/D050 για να τους «φιλέψει» φρεσκοψημένες πίτες alfa όπως ορίζει η ελληνική φιλοξενία. Μοναδικές δημιουργίες με το φύλλο «Τόσο Απλά», εκλεκτά εδέσματα από την σειρά ELEGANT αλλά και πίτες ΚΙΧΙ, Κασσιάτα, Αρχοντική με έμπνευση από την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την Μακεδονία θα γεμίσουν τον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Anuga με άρωμα Ελλάδας. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr