NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Στη Θεσσαλονίκη το πιο σύγχρονο εργαστήριο Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ελλάδα!

Στη Θεσσαλονίκη το πιο σύγχρονο εργαστήριο Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ελλάδα!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης συμβαδίζει με τις ραγδαίες εξελίξεις του Τουριστικού κλάδου διασφαλίζοντας την επαγγελματική επιτυχία των Σπουδαστών του.

Όπως και κάθε άλλη χρονιά έτσι και φέτος ο τομέας που άνθισε επαγγελματικά στην Ελλάδα ήταν ο Τουριστικός. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), οι προσδοκίες για τα στατιστικά δεδομένα αφίξεων τουριστών στην χώρα μας θα ξεπεράσουν τα ποσοστά του 2016 που ανήλθαν στα 27,5 εκατομμύρια τουρίστες. Πλέον γίνεται λόγος για διεθνείς αφίξεις που έως το 2021 θα αναρριχηθούν στα 34,8 εκατομμύρια τουρίστες, γεγονός που συνεπάγεται αύξηση των θέσεων εργασίας, απαιτήσεις στην κατάρτιση των τουριστικών υπαλλήλων και ανάπτυξη των περαιτέρω δεξιοτήτων.

 Αφουγκραζόμενοι λοιπόν τις ανάγκες της αγοράς, και τη συνεχώς ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης δημιούργησε στις εγκαταστάσεις του το πιο σύγχρονο εργαστήριο Τουρισμού στην Ελλάδα. Συγκριτικά πλεονεκτήματά του είναι σαφώς :

  • το σύγχρονο design του  βασισμένο στις νέες τάσεις εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, minimal και industrial, που εμπνέουν στους μαθητές μία αίσθηση δημιουργικότητας
  •  ο λειτουργικός του σχεδιασμός, αποτελώντας μία πιστή προσομοίωση ενός σύγχρονου ξενοδοχείου, όπως για παράδειγμα ο χώρος υποδοχής πελατών (reception), κρεβατοκάμαρες, εστιατόριο, αίθουσες σεμιναρίων και το bar
  • Τέλος, οι πολλές χρήσεις που μπορεί να πάρει επιτρέποντας την μετακίνηση (mobility), ευελιξία (flexibility), και συλλογικότητα (collectivity) στις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα στο εργαστήριο τόσο στο πλαίσιο εκμάθησης όσο και εξάσκησης των σπουδαστών μας.

Το εργαστήριο αυτό απευθύνεται σε Σπουδαστές με αγάπη και μεράκι για τον Τουριστικό κλάδο, περιλαμβάνοντας τόσο τον τομέα Στελεχών Διοίκησης και Οικονομίας του Τουρισμού, όσο και τον τομέα των Τεχνικών Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας. Κύριος στόχος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι να εκμαιεύσει τις ιδιαίτερες δεξιότητες των σπουδαστών, καταλήγοντας στην άριστη κατάρτισή και την πολύπλευρη προετοιμασία τους για την άμεση ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Οι γνώσεις όμως δεν αρκούν! Το εργαστήριο είναι ένας χώρος στον οποίο οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ αναπτύσσουν και ικανότητες επαγγελματισμού, ηθικής, ομαδικότητας και πνεύματος συνεργασίας, με πυλώνες την εμπειρία των καθηγητών και μονόδρομο προς την επιτυχία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr