NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Κάτι ετοιμάζει το Forky και δεν μας λέει

Κάτι ετοιμάζει το Forky και δεν μας λέει

Το Forky, η startup που έχουμε αγαπήσει για το φαγητό που μας φέρνει στην πόρτα μας μέσα σε λίγη ώρα, κάτι ετοιμάζει αλλά δεν μας το αποκαλύπτει ακόμα, όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία, η οποία εμφανίζεται και στην πρώτη σελίδα του website της εταιρίας.

Το Forky ανέστειλε απότομα τη λειτουργία του βέβαια και με πολλούς χρήστες να δηλώνουν έντονα τα παράπονά τους για τη ξαφνική αυτή κίνηση της εταιρίας χωρίς να εκδοθεί κάποια προηγούμενη ανακοίνωση.

Ωστόσο το Forky σε αρκετούς χρήστες στηνσελίδα του στο Facebook απαντάει με το ίδιο μήνυμα το οποίο λέει:

«Καλησπέρα (όνομα χρήστη)

Kάνουμε κάποιες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και ετοιμάζουμε πολλές νόστιμες εκπλήξεις.

Λίγη υπομονή και θα είμαστε και πάλι μαζί σας σε λίγες εβδομάδες!!»

Αντίστοιχα και ο κ. Μιχάλης Γκόντας, ιδρυτής του Forky, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το epixeiro.gr αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι παραπάνω και αρκέστηκε να δηλώσει πως το Forky δεν έκλεισε και όπως υπόσχεται και η σελίδα, θα επιστρέψει με κάτι καινούριο.

Δεδομένου ότι οι απαντήσεις του Forky στους χρήστες έγιναν πριν από λίγες ημέρες και η εταιρία υπόσχεται να ανοίξει σε λίγες εβδομάδες, δεν πρέπει να διατρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

Έχουν δίκιο λοιπόν οι χρήστες που κριτικάρουν το Forky για την απότομη αναστολή λειτουργίας ή θεωρείτε υπερβολικές αυτές τις αντιδράσεις; Θα αξίζει αυτή η αναμονή για αυτό το κάτι… καινούριο που ετοιμάζει η εταιρία; Ας ελπίσουμε να μάθουμε σε λίγες εβδομάδες τρώγοντας ξανά το φαγητό του Forky!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr