NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Επιτυχής ολοκλήρωση του Advisory Board του Athens Tech College

Επιτυχής ολοκλήρωση του Advisory Board του Athens Tech College
29_09_2017 | 10:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η πρώτη συνάντηση δημιουργίας του Advisory Βoard του Athens Tech College, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του κολεγίου.

Στην πρώτη συνάντηση του Advisory Board του Athens Tech, στο οποίο παρευρέθηκαν επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο της τεχνολογίας στη χώρα μας - αλλά και από επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού -  συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αγοράς πληροφορικής και του συστήματος καινοτομίας της Ελλάδας. Η έμφαση δόθηκε στο ρόλο τον οποίο θα μπορούσε να διαδραματίσει ένας εκπαιδευτικός οργανισμός όπως το Athens Tech σε αυτό το πλαίσιο, με σειρά εξειδικευμένων δράσεων για την κάλυψη του σημαντικού χάσματος δεξιοτήτων που υπάρχει στην ελληνική οικονομία. Συζητήθηκαν επίσης θέματα στρατηγικής και επικοινωνίας των δράσεων αυτών, καθώς και της ευρύτερης φυσιογνωμίας του κολεγίου τόσο στην αγορά τεχνολογίας της χώρας μας όσο και στο ευρύ κοινό.

Στο Advisory board meeting ο Πρόεδρος του κολεγίου, Χ. Δασκαλάκης καλωσόρισε τα μέλη, οι μέτοχοι Κ. Κόκκαλης, Vice Chairman, Intracom Holdings, Π. Κόκκαλης, Vice Chairman, Intracom Holdings, και Δ. Μάρης, Founder & Chairman, 24MEDIA έκαναν χαιρετισμό και η CEO του Athens Tech, Ε. Χατζημήτσου παρουσίασε τα προγράμματα σπουδών, την ακαδημαϊκή συνεργασία με το Univeristy of Sheffield, το όραμα και τους στόχους του κολεγίου και το πλάνο ενεργειών για το 2017-2018.

Στο Advisory Board συμμετείχαν 16 Διοικητικά στελέχη εταιρειών μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Δ. Βουτυράκου, Founder & General Manager, Unique Minds, Ν. Δημαράκης, CTO, Stoiximan, Κ. Θεοτοκάς, CEO, ATCOM, Μ. Καριώτογλου, Chairman & CTO, SingularLogic, Χ. Καρώνης, CEO, Viva Wallet, Φ. Μαξιλάρη, Talent Acquisition Specialist, PWC, Σ. Μένεγος, CTO, Entersoft, Κ. Νικολετόπουλος, Business Intelligence Manager, Intrasoft International, Γ. Παπαδάκης, Co-Founder & CEO, Pollfish, ο οποίος συμμετείχε με απομακρυσμένο έλεγχο, Σ. Συρμακέζης, General Manager, GCD & Technology Officer, Eurobank Group, Γ. Τζιραλής, Partner, Marathon Fund Capital, Β. Χρυσανθακόπουλος, Robotics Designer, Lego, E. Parks, Innovation & and Technology Investment Strategist, Independent Innovation & Technology Investment Strategist.

Κατά την διάρκεια του Advisory Board, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση αποτελεσμάτων ποιοτικής έρευνας, που έκανε το Athens Tech στον κλάδο της πληροφορικής και της τεχνολογίας, από τον Δρ. Δ. Μαύρο της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB.

Η CEO του Athens Tech, Ελένη Χατζημήτσου, δήλωσε “Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρικές γνώσεις τους σε καίρια τεχνολογικά ζητήματα. Η ανάγκη της αγοράς εργασίας για έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη πάνω στον χώρο του προγραμματισμού και της πληροφορικής, μας ωθεί στην περαιτέρω αναβάθμιση των προγραμμάτων και υπηρεσιών του Athens Tech με στόχο την δημιουργία και εδραίωση καταξιωμένων στελεχών στην αγορά”.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr