NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Μάθετε πώς μπορείτε να παρουσιάσετε την επιχειρηματική σας ιδέα σε 18 βήματα στο Startup weekend Heraklion

Μάθετε πώς μπορείτε να παρουσιάσετε την επιχειρηματική σας ιδέα σε 18 βήματα στο Startup weekend Heraklion
03_10_2017 | 13:37
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η ομάδα Google Developers Greece *(GDG Greece) υποστηρίζοντας ενεργά το Startup weekend Heraklion και σε συνεργασία με το SWHeraklion διοργανώνουν μια συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι προγραμματιστές για το πώς θα μπορούσαν να παρουσιάσουν την επιχειρηματική ιδέα που έχουν. Επιπλέον οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το flaghsip event Google Developers Days που διοργανώθηκε τον Σεπτέμβρη για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συμμετείχε το GDG Greece. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους.

Το Startup weekend Heraklion διοργανώνεται από το po -meeting co-working space και αποτελεί μέρος του θεσμού του Startupweekend powered by Google for Entrepreneurs , ενός παγκοσμίου κινήματος που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών, που έχει οργανώσει πάνω από 800 συναντήσεις σε 100 χώρες τα δυο τελευταία χρόνια.

gdg_gif.gif?mtime=20171003133445#asset:64023

Το Startup weekend Heraklion, διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, στο Ηράκλειο και στην Κρήτη, 3-4 & 5 Νοεμβρίου 2017. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν φοιτητές, δυνητικοί επιχειρηματίες και επιχειρηματίες, σχεδιαστές, developers και marketers που θέλουν να δοκιμάσουν μια καινούρια ιδέα. Μέσα από σχηματισμό ομάδων θα προσπαθήσουν μέσα σε δύο ημέρες να συνεργαστούν και να αναπτύξουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι οποίες διαρκούν ένα Σαββατοκύριακο, οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό καθώς και σε μία κριτική επιτροπή με μέλη που προέρχονται από το χώρο των επιχειρήσεων, του marketing και της πληροφορικής.  Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, καθώς και να έρθουν σε επαφή με πιθανούς μελλοντικούς τους συνεργάτες. 

Πρόγραμμα:

18:30 – 19:00 Opening - Καλωσόρισμα

19:00 – 19:30 GDG news & updates  Παναγιώτης Τζίνης | Google Developer Expert &  Ιωάννης Ανυφαντάκης | Co-Organizer GDG Heraklion

19:30 - 20:00 Startup Weekend Heraklion - Τί είναι το startup weekend  Κρύστη Σαρρή - Αντώνης Σπυριδάκης - Χάρης Παπαδάκης

20:00 – 20:15 GDD extended - Eνημέρωση  Ιωάννης Ανυφαντάκης | Co-Organizer GDG Heraklion

20:15 – 20:30

Διάλειμμα 20:30 – 21:15

Pitch Deck - Η επιχειρηματική σου ιδέα - Παναγιώτης Τζίνης

21:15 – 21:30 Ερωτήσεις - Απαντήσεις

21:30 Networking | Κρατήσεις εισιτηρίων – early bird

*To GDG Greece είναι ο δίαυλος για τις επίσημες κοινότητες των Google Developers Groups στην Ελλάδα οι οποίες μέσα από την συνεργασία τους μοιράζονται τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και ενημερώσεις γύρω από τις τεχνολογίες της Google.

Για κρατήσεις θέσεων πατήστε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr