NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

2€ στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού

2€  στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού
03_10_2017 | 14:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Στις 25 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το επισημο αναμνηστικό νόμιμσμα των 2 ευρώ, το οποίο μπαίνει δυναμικά στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Έτσι στις 25/9 η Coins Club Greece ξεκινά κατά αποκλειστικότητα τη διάθεση των Επίσημων Αναμνηστικών Νομισμάτων των 2 Ευρώ με θέμα «Η Μάχη κατα του Καρκίνου του Μαστού». Η κυκλοφορία των νέων συλλεκτικών νομισμάτων θα αρχίσει λίγες μέρες πριν την έναρξη της καμπάνιας ευαισθητοποίησης “Ροζ Οκτώβριος” και τον αγώνα δρόμου «Race for the Cure». Η κίνηση αυτή μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, όχι μόνο ως λάτρεις των νομισμάτων, αλλά γιατί μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στο «Άλμα Ζωής», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού.

Η Ροζ Κορδέλα

Στις αρχές της δεκαετίας του 90, ο καρκίνος του μαστού ήταν ταμπού. Η έρευνα χρηματοδοτούνταν ελάχιστα και η κινητοποίηση ήταν μηδαμινή. Τον Οκτώβριο του 1994 ωστόσο, ξεκίνησε στη Γαλλία η καμπάνια ευαισθητοποίησης  «Ας μιλήσουμε για τον Καρκίνο του Μαστού!», στην οποία πρωτοστάτησαν ο Γαλλικός Όμιλος Estee Lauder και το περιοδικό Marie Claire, καθιερώνοντας τη γνωστή πλέον σε όλους μας «Ροζ Κορδέλα».

Με αφορμή λοιπόν την 25η επέτειο της Ροζ Κορδέλας, παγκόσμιου συμβόλου της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού, το Γαλλικό Νομισματοκοπείο αποφάσισε να στηρίξει τη μάχη κατά του καρκίνου  με την κυκλοφορία ενός νομίσματος αξίας 2€, διανέμοντάς το σε όλη την Ευρώπη.

 Το Coins Club Greece  ως αποκλειστικός διανομέας του Γαλλικού Νομισματοκοπείου στην Ελλάδα, συν-τρέχει στον Αγώνα με δύο τρόπους. Αφενός, με την διανομή του νομίσματος στη χώρα μας και την ενεργή συμμετοχή στο 9ο Greece Race for the Cure και αφετέρου προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις στο «Άλμα Ζωής».

Το πιο Δημοφιλές Ευρωπαϊκό νόμισμα στη Μάχη κατά του Καρκίνου του Μαστού

Απεικονίζοντας το χέρι μιας γυναίκας να κρατά τη Ροζ Κορδέλα πάνω στο στήθος της, το νόμισμα αποτυπώνει με δύναμη και ευαισθησία τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού αποτελώντας ένα μοναδικό δώρο σθένους, αφύπνισης και ελπίδας για κάθε γυναίκα. Το νόμισμα διατίθεται σε 2 τύπους, αναμνηστικό BU, έγχρωμο σε blister  η proof. Η διάθεση θα γίνεται με τρεις τρόπους. Μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας στο site, τηλεφωνικά στο 210 9969 888 ή με email στο Sales@coinsclub.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr