NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Η Alpha Bank και η Αμερικανική Γεωργική Σχολή δείχνουν έμπρακτα την ευαισθησία τους για την προστασία του περιβάλλοντος

Η Alpha Bank και η Αμερικανική Γεωργική Σχολή δείχνουν έμπρακτα την ευαισθησία τους για την προστασία του περιβάλλοντος
04_10_2017 | 10:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας της με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, η Alpha Bank πραγματοποίησε εκδήλωση την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου εντός των εγκαταστάσεών της. Στην εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος, συμμετείχαν 140 άτομα (στελέχη της Τράπεζας και τα παιδιά τους).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν δράσεις περιβαλλοντικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με θέμα την οικιακή τυροκομία και την καλλιέργεια αρωματικών φυτών. Σε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για ενήλικες και παιδιά, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρασκευάσουν το δικό τους τυρί και να ασχοληθούν με τη συγκομιδή, αποξήρανση και απόσταξη των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών. Τα προγράμματα αυτά ειναι βασισμένα στη βιωματική εκπαίδευση που προσφέρει η Σχολή.

Διαχρονικά, η Alpha Bank στηρίζει ενεργά το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στην αγροδιατροφική και περιβαλλοντική εκπαίδευση δίνοντας την ευκαιρία σε ταλαντούχους νέους με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες να φοιτήσουν στα καινοτόμα προγράμματά της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr