NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

80 χρόνια ΕΛΕΠΑΠ «Συναγωνιζόμαστε» για τα Γενναία Παιδιά μας

80 χρόνια ΕΛΕΠΑΠ «Συναγωνιζόμαστε» για τα Γενναία Παιδιά μας
05_10_2017 | 16:52
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

H ΕΛΕΠΑΠ και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ σας προσκαλούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στις 10.30 στο Ζάππειο Μέγαρο, σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των «Γενναίων Παιδιών», που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές.

Μαζί με 1.200 δρομείς, η ΕΛΕΠΑΠ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη ενσωμάτωσης των παιδιών με κινητική αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες, ως ισότιμων και ενεργών μελών της κοινωνίας μας. Μαζί μας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, εμπνευστής και συνδιοργανωτής του αγώνα, αλλά και ακούραστος συνοδοιπόρος και υποστηρικτής της ΕΛΕΠΑΠ επί πολλά χρόνια.

Όλοι μαζί συγχρονίζουμε το βήμα μας, με τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών μας, στη διαδρομή των 2 χλμ., κυκλικά του Ζαππείου Μεγάρου.

«Συναγωνιζόμαστε» με μια ψυχή, σε ένα δρόμο αγάπης για τους γονείς και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.  «1+1» περπατάμε και τρέχουμε ζευγάρι, με ένα άτομο με αναπηρία ή με ένα δικό μας αγαπημένο πρόσωπο.

Δηλώστε συμμετοχή στο elepap.myadventure.gr.

Η συμμετοχή για 1 ΑΜΕΑ μαζί με το συνοδό του είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή για 1 παιδί μαζί με 1 ενήλικα , ή για 2 ενήλικες είναι 10€ ανά ζευγάρι. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr