NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ενδιαφέρον οκτώ γερμανικών εταιριών για συνεργασίες και συνέργειες στον τομέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και Λυμάτων – Επιχειρηματική αποστολή στην Ελλάδα

Ενδιαφέρον οκτώ γερμανικών εταιριών για συνεργασίες και συνέργειες στον τομέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και Λυμάτων – Επιχειρηματική αποστολή στην Ελλάδα
05_10_2017 | 16:57
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Επιχειρηματική αποστολή και ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Λυμάτων στην Ελλάδα και στη Γερμανία», που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Porto Palace, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στα  πλαίσια πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και  Ενέργειας  της  Γερμανίας. 

Οκτώ γερμανικές εταιρίες, οι οποίες θα συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή στην Ελλάδα, θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια της ημερίδας τα  προϊόντα και τις υπηρεσίες  τους, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για συνεργασίες και συνέργειες με Έλληνες επιχειρηματίες. 

Στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, εξειδικευμένοι Έλληνες και  Γερμανοί εισηγητές θα αναλύσουν το θεσμικό πλαίσιο,  καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της αγοράς με εξειδίκευση στον τομέα των Διαχείρισης Απορριμμάτων και Αποβλήτων, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων. 

Το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων και λυμάτων στην Ελλάδα είναι πάντα επίκαιρο και η επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων είναι αναγκαία. Η Ημερίδα αυτή αποδεικνύει το ενδιαφέρον της γερμανικής αγοράς για το δυναμικό ανάπτυξης της πράσινης οικονομίας στην Ελλάδα. 

Σημειώνεται ότι, η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), καθώς και ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, αλλά και τη δήλωση συμμετοχής στην ημερίδα, που θα πρέπει να συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος, διατίθενται στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στην ενότητα εκδηλώσεις. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr