NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Γυμναστική και Διατροφή που αρμόζει στο…DNA μου

Γυμναστική και Διατροφή που αρμόζει στο…DNA μου

Η DNAFit® είναι μία πρωτοπόρος Βρετανική εταιρεία, από τις κορυφαίες παγκοσμίως στην ανάπτυξη και προώθηση στο ευρύ κοινό μιας σειράς Τεστ DNA, που αναλύουν την μοναδική σχέση γονιδίων, διατροφής και άσκησης, παρέχοντας στον κάθε άνθρωπο ένα πολύτιμο εργαλείο εξατομίκευσης στην διαχείριση της άσκησης, της διατροφής & της φυσικής κατάστασης.

Ο Κώστας Καραγιαννόπουλος, υπεύθυνος ανάπτυξης της εταιρείας Advanced Business Services (A.B.S.) Ltd  που είναι o αποκλειστικός εκπρόσωπος της DNAFit® για την Ελλάδα και την Κύπρο, μίλησε στο epixeiro.gr.

Η βασική της δραστηριότητα είναι η προώθηση υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο της υγείας, όπως είναι τα γονιδιακά τεστ.

Το DNAFit test ήταν ιδέα του πολυβραβευμένου επιχειρηματία Avi Lasarow, CEO της DNAFit Lifesciences Ltd, ο οποίος θεωρείται ως ο πρωτοπόρος της εφαρμογής της Γενετικής επιστήμης στον καθημερινό τρόπο ζωής μέσω γονιδιακών τεστ τα οποία απευθύνονται κατευθείαν στο ευρύ κοινό.  Το DNAFit  δημιουργήθηκε από μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων που είναι ειδικοί στο χώρο της άσκησης και της διατροφής σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες της Γενετικής και του Αθλητισμού. Είναι ένα από τα πιο γνωστά και επιστημονικά αποδεδειγμένο τεστ! Βασίζεται στην προηγμένη μοριακή τεχνολογία και στην έγκριτη επιστημονική έρευνα.

Το DNAFit® είναι ένας εξατομικευμένος τρόπος προσέγγισης στην Άσκηση, στην Διατροφή και στην Φυσική Κατάσταση, μέσω της ανάλυσης του DNA κι έχει σαν σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζουμε την διατροφή και την άσκηση, δίνοντας την δυνατότητα στον καθένα μας να το επιτύχει αυτό οποιαδήποτε στιγμή στην ζωή του κι αν το θελήσει.

Παράθεση - epixeiro.gr

Το DNAFit® απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα το σωματικό του βάρος και την φυσική του κατάσταση

Τι το ξεχωριστό προσφέρει το DNAfit, σε ποιους απευθύνεται και ποια τα οφέλη;

Το DNAFit® απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα το σωματικό του βάρος και την φυσική του κατάσταση και σε κάθε αθλούμενο, είτε ερασιτέχνη, είτε επαγγελματία, ο οποίος επιθυμεί να μεγιστοποιήσει πιο εύκολα, πιο γρήγορα και χωρίς πειραματισμούς τις επιδόσεις του. Επίσης, σε επίπεδο εταιρειών μπορεί να χρησιμεύσει στην βελτίωση της ευεξίας των εργαζομένων, πράγμα το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο στην αύξηση της αποδοτικότητας.

Ποιο είναι τα ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα;

Οι ευκατανόητες γενετικές αναφορές μας και το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο ερευνημένα γονίδια για τις αναφορές μας και κάθε ένα από αυτά τα γονίδια έχει περάσει μέσα από ένα αυστηρό πρωτόκολλο ένταξης πριν αυτό θεωρηθεί έτοιμο προς χρήση, μας διαφοροποιεί σημαντικά από τις άλλες εταιρείες.

Επίσης, θεωρούμε ότι ο γενετικός παράγοντας αποτελεί μόνο ένα μέρος της όλης εικόνας, για αυτό ποτέ δεν υπερεκτιμούμε την εφαρμογή της γενετικής. Η πλήρης εικόνα προκύπτει μέσα από την κατανόηση του συνδυασμού του γενετικού προφίλ με τους προσωπικούς στόχους, με τον τρόπο ζωής και το περιβάλλον. Αυτή η μετρήσιμη προσέγγιση αποτελεί τον λόγο για τον οποίο είμαστε παγκοσμίως ο πιο αξιόπιστος πάροχος γονιδιακών αναλύσεων σε φυσική κατάσταση και διατροφή και είναι και ο λόγος για τον οποίο εμπιστεύονται την DNAFit πελάτες όπως τα μεγάλα γυμναστήρια, τα επαγγελματικά αθλητικά σωματεία, κορυφαίοι αθλητές, ακόμα και οι ένοπλες δυνάμεις.

Πώς ακριβώς λειτουργεί η όλη διαδικασία;

Η διαδικασία είναι απλή, ένα απλό δείγμα σάλιου το οποίο συλλέγει κάποιος από μόνος του, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, το δείγμα αυτό αποστέλλεται στα εργαστήρια της DNAFit όπου γίνεται η ανάλυση και μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 3 εβδομάδων περίπου εκδίδονται τα αποτελέσματα τα οποία λαμβάνει σε ηλεκτρονική μορφή σε προσωπικό του λογαριασμό.

Σε ποιες περιοχές δραστηριοποιείται η εταιρία σας;

Η DNAFit, ως μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες, βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο “Best Technology for Managers & Coaches: Athlete Welfare”  για το 2017 από την UK Sports Technology Awards  και δραστηριοποιείται σε 25 χώρες παγκοσμίως, που μεταξύ αυτών είναι η Κύπρος και η Ελλάδα. Έχει πελάτες πολλούς επώνυμους κορυφαίους αθλητές, όπως είναι ο διεθνής μπασκετμπολίστας Κώστας Καϊμακόγλου, οι Ολυμπιονίκες Greg Rutherford, και Craig Pickering, κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους στον χώρο του ποδοσφαίρου, και του μπάσκετ, τόσο στην Premier League όσο και σε διάφορες άλλες χώρες.

Ποια ήταν η ιδέα, η έμπνευση πίσω από την δημιουργία;

Η ιδέα προέκυψε επειδή όλοι μας είμαστε μοναδικοί. Σχεδόν καθημερινά εμφανίζεται μια καινούργια δίαιτα και ένας καινούργιος τρόπος εκγύμνασης που υπόσχονται ότι θα μας βοηθήσουν να δυναμώσουμε, να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα και να βελτιώσουμε την σύνθεση του σώματός μας. Πως λοιπόν θα μπορέσουμε να κάνουμε την σωστή επιλογή για το σώμα μας;  Όλοι οι άνθρωποι έχουμε το ίδιο DNA  κατά 99,5%. Οι μικρές διαφορές που υπάρχουν στο υπόλοιπο 0,5 % των γονιδίων μας, είναι αυτές που μας κάνουν να είμαστε μοναδικοί και διαφορετικοί μεταξύ μας.

Υπάρχουν γενετικές διαφορές που όλοι μας μπορούμε να παρατηρήσουμε, όπως είναι το χρώμα των μαλλιών και των ματιών μας, όμως υπάρχουν και διαφορές τις οποίες δεν διακρίνουμε δια γυμνού οφθαλμού, όπως για παράδειγμα τον τρόπο που μεταβολίζουμε τις τροφές, τον τρόπο που το σώμα μας διαχειρίζεται τις τοξίνες ή το πόσο καλά αντιδρά το σώμα μας σε διαφορετικά είδη άσκησης. Ο καθένας μας αλληλεπιδρά με το περιβάλλον σύμφωνα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Αυτό λοιπόν το γεγονός δημιουργεί την ανάγκη σχεδιασμού εξατομικευμένης διατροφής και εξατομικευμένου τρόπου εκγύμνασης με βάση τις υποδείξεις του DNA μας.

Τι θέλετε να δείτε το DNAfit να κατορθώνει σε 5 χρόνια από τώρα;

Επιθυμούμε στα αμέσως επόμενα χρόνια, να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ξεκλειδώνοντας τις γενετικές τους ικανότητες, να μάθουν τι πρέπει να κάνουν σε πραγματικά προσωπικό επίπεδο, ώστε να αποκτήσουν καλή φυσική κατάσταση, να διατρέφονται σωστά και να ζουν καλύτερα, χρησιμοποιώντας μια απλή ιδέα – τον ίδιο τους τον εαυτό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr