NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Καινοτομία & έρευνα
ανάγνωση

Εικόνες από το ψηφιακό μέλλον της ξενοδοχείας

Εικόνες από το ψηφιακό μέλλον της ξενοδοχείας

Την εικόνα ενός ξενοδοχείου του μέλλοντος, που ήδη αποτελεί παρόν για δύο ολλανδικές πόλεις, θα παρουσιάσει ο Martial Robardet, Υπεύθυνος Ανάπτυξης των ξενοδοχείων CityHub, στο συνέδριο Tourism Megatrends που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στην Αθήνα. Τα CityHub πρεσβεύουν μια διαφοροποιημένη άποψη περί φιλοξενίας, δίνοντας έμφαση στην τεχνολογία αλλά και στο online socializing. 

Οι πελάτες του ξενοδοχείου κάνουν αυτοματοποιημένα το check-in χρησιμοποιώντας ένα ειδικό βραχιολάκι RFID, μένουν σε δωμάτια-«κάψουλες» και έχουν στη διάθεσή τους  ένα city app που τους παρέχει πρόσβαση σε πλατφόρμα online chat με εκπρόσωπο του ξενοδοχείου όσο ανακαλύπτουν την πόλη. 

Μέσω της ίδιας εφαρμογής μπορούν –εφόσον το επιθυμούν- να επικοινωνήσουν με άλλους φιλοξενούμενους και να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις ανακαλύψεις τους αλλά και να ρυθμίσουν τον φωτισμό και τη μουσική στο δωμάτιό τους. Στο συνέδριο Tourism Megatrends 10 διεθνείς ομιλητές θα παρουσιάσουν κορυφαίες τάσεις σε επίπεδο Tourism Marketing & Technology, Guest Experience και Hospitality Strategy. 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.hospitalityconference.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr