NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Στρατηγική συνεργασία Νέας Οδού και INTERAMERICAN

Στρατηγική συνεργασία  Νέας Οδού και INTERAMERICAN

Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της οδικής βοήθειας υπέγραψαν η INTERAMERICAN και η Νέα Οδός, με αφορμή την παράδοση του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού σε  κυκλοφορία.

Η συμφωνία αφορά στο έργο ρυμούλκησης και απομάκρυνσης οχημάτων όλων των τύπων -ελαφρών, βαρέων, δικύκλων κ.λπ.- που ακινητοποιούνται στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδoύ λόγω βλάβης ή ατυχήματος.

Οι δυο εταιρείες συνεργάζονται, ήδη, επιτυχώς στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στο τμήμα από Μεταμόρφωση Αττικής έως και Σκάρφεια Φθιώτιδας και πλέον με την Ιόνια Οδό, αυτή η συνεργασία επεκτείνεται.

Η Νέα Οδός, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παροχή των υψηλότερων δυνατών επιπέδων οδικής ασφάλειας, παρέχει σε όλους τους οδηγούς δωρεάν Οδική Βοήθεια, σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός τους.

Για την παροχή αυτής της υπηρεσίας ξεκίνησε η στρατηγική συνεργασία με την INTERAMERICAN. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι από τον Ιανουάριο έως και σήμερα στην Ιόνια Οδό έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερα από 800 περιστατικά από την INTERAMERICAN Βοήθειας.

Τα συνεργαζόμενα μέρη

Η INTERAMERICAN Βοήθειας, έχει ηγετική παρουσία στην ασφαλιστική αγορά της οδικής βοήθειας, στην οποία δραστηριοποιείται από το 1992. Η λειτουργία της βασίζεται σε ένα πυκνό δίκτυο 140 σταθμών πανελλαδικά. Η Οδική Βοήθεια της εταιρείας διαθέτει 220 ιδιόκτητα οχήματα (ρυμουλκά, πλατφόρμες, μοτοσικλέτες) και 250 άτομα σε εξειδικευμένο προσωπικό, που συμπληρώνονται από 65 τοπικές συνεργασίες με 150 οχήματα. Παρέχει υπηρεσίες επιτόπου επισκευής, ρυμούλκησης και μεταφοράς, επαναπατρισμού οχήματος και υποστήριξης σε περίπτωση ατυχήματος (autohelp). Σε ετήσια βάση, η εταιρεία εξυπηρετεί με οδική βοήθεια περισσότερα από 320.000 περιστατικά, ενώ ο δείκτης ικανοποίησης πελατών είναι ιδιαίτερα υψηλός (πάνω από 90%), καθώς και η διάθεση σύστασης της εταιρείας σε τρίτους από τον πελάτη (70%).

Η Νέα Οδός είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός». Αυτό το έργο πνοής, συνολικού προϋπολογισμού 1,1 δισ. ευρώ, περιλαμβάνει:

  • τον ομώνυμο αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός», μήκους 196 χιλιομέτρων, από το Αντίρριο έως τα Ιωάννινα (ανισόπεδος κόμβος με Εγνατία Οδό).
  • τμήμα του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., μήκους περίπου 172,5 χιλιομέτρων, από τον ανισόπεδο κόμβο Μεταμόρφωσης Αττικής έως τη Σκάρφεια Φθιώτιδας, μετά τα Καμένα Βούρλα και το συνδετήριο κλάδο του Α.Θ.Ε. Σχηματάρι - Χαλκίδα, μήκους 11 χιλιομέτρων. Πρωταρχική δέσμευση της  Νέας Οδού είναι η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr