NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Με θετικό απολογισμό το 2016 για την Beiersdorf Hellas

Με θετικό απολογισμό το 2016 για την Beiersdorf Hellas

Η Beiersdorf Hellas ανακοίνωσε τα επίσημα αποτελέσματα για το οικονομικό έτος 2016, σημειώνοντας αύξηση στις πωλήσεις παρά  το δύσκολο οικονομικό πλαίσιο στο οποίο δραστηριοποιείται. Συγκεκριμένα, ο συνολικός κύκλος εργασιών ανήλθε στα 43,3 εκατ. ευρώ, ενώ τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα 4,9 εκατ. ευρώ.

Ως μια από τις 150 θυγατρικές της εταιρίας καλλυντικών Beiersdorf AG,  η Beiersdorf Hellas βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή με  εμπορικά σήματα όπως NIVEA, Liposan, Hansaplast, DUO και Λέοντος.

Η συνεπής υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου, με τη συνεχή ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των προϊόντων του εμπορικού σήματος της NIVEA, την επένδυση στην καινοτομία και την τόνωση των πωλήσεων μέσω στοχευμένου προγράμματος προωθητικών ενεργειών, συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία του προηγούμενου οικονομικού έτους. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρία, η Beiersdorf Hellas κατάφερε να πετύχει την ανάπτυξη των πωλήσεων και τη διατήρηση της κερδοφορίας, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη μάρκα NIVEA με νέα λανσαρίσματα όπως η σειρά NIVEA Face Cream Care & Q10 Plus C, στην κατηγορία BODY τα NIVEA Oil in Lotions, στην κατηγορία του αντηλιακού το NIVEA SUN Clothing Protection, η σειρά DEO Protect & Care και από την κατηγορία MEN τα NIVEA Cream και After Shave 2 in 1.

Στόχος της Beiersdorf Hellas για τα επόμενα χρόνια είναι η συνεχής ανάπτυξη των πωλήσεων και η διατήρηση της κερδοφορίας, η ισχυροποίηση της μάρκας NIVEA καθώς και η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου με καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Ταυτόχρονα, η ενίσχυση του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας και η διασφάλιση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, που θα εμπνέει τους ανθρώπους του, παραμένουν βασικές προτεραιότητες της Beiersdorf Hellas. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr