NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Lenovo για 3η συνεχόμενη χρονιά στην λίστα ''Best Global Brands'' της Interbrand

Η Lenovo για 3η συνεχόμενη χρονιά στην λίστα ''Best Global Brands'' της Interbrand

Η Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) αναγνωρίστηκε ως ένα από τα “Best Global Brands” στην ετήσια κατάταξη με τα κορυφαία 100 brands από την Interbrand. Με αυτήν την επιτυχία, η Lenovo κάνει για 3η συνεχόμενη χρονιά την εμφάνισή της στην κατάταξη.  Η ετήσια κατάταξη “Best Global Brands” της Interbrand περιλαμβάνει μια ελίτ από τα πιο δυνατά και αναγνωρίσιμα παγκόσμια brands, επιλεγμένα βάσει ενός συνδυασμού από γνωρίσματα που αναδεικνύουν την συνολική αξία μίας μάρκας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας υπέρβασης γεωγραφικών και πολιτισμικών ορίων. 

Στον πυρήνα των αξιών και ενεργειών της Lenovo βρίσκεται η φιλοσοφία του «Different is Better», προοπτική που υποστηρίζει την συνεχόμενη πίεση των ορίων της τεχνολογίας, του σχεδιασμού και της μηχανικής για να δημιουργηθούν προϊόντα που δεν είναι μόνο καινοτόμα, αλλά τελικά ωφελούν τη ζωή των ανθρώπων με πρωτοφανείς τρόπους. Η αναγνώριση αυτή από την Interbrand αποτελεί μία επιβεβαίωση για την επιδίωξη της φιλοσοφίας μας, αλλά και του ρόλου ενοποιητικής πλατφόρμας που παίζει το brand για ένα portfolio προϊόντων που εκτείνεται από κινητά τηλέφωνα μέχρι data centers. 

Στην 18η χρονιά της, η κατάταξη “Best Global Brands” της Interbrand, αναγνωρίζει και κατατάσσει τα 100 κορυφαία διεθνή brands, αναλύοντας τους τρόπους με τους οποίους ένα brand συνεισφέρει σε έναν οργανισμό, από την προσέλκυση κορυφαίων ταλέντων μέχρι την ικανοποίηση των προσδοκιών του πελάτη και την επίτευξη οικονομικής αξίας. Η κατάταξη βασίζεται σε έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών που προσφέρουν στην συνολική αξία του brand, όπως τα οικονομικά αποτελέσματα, ο ρόλος που παίζει και η επιρροή που ασκεί το brand στις επιλογές του πελάτη και άλλα.

“Είναι μια φοβερή στιγμή για να ηγείσαι ενός brand σαν τη Lenovo. Με την μεταμόρφωσή μας, από μια εταιρεία αποκλειστικά με PC, όπως ήμασταν μόλις πριν λίγα χρόνια, σε μια εταιρεία που πλέον καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα τεχνολογίας, επαναπροσδιορίσαμε το brand της Lenovo,” δήλωσε ο David Roman, chief marketing officer, Lenovo. 

“Πρόκειται για μία μεγάλου κύρους τιμή, καθώς παράλληλα συνεχίζουμε να ακολουθούμε τη φιλοσοφία του «Different is Better», βάζοντας τους πελάτες πάντα στην καρδιά της δουλειάς μας και αναπτύσσοντας την παγκόσμια αναγνώριση και επιρροή του Lenovo brand. Η Lenovo συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως Best Global Brand”, δήλωσε ο Jez Frampton, Chief Executive Officer της Interbrand.

“Η καινοτομία τους, τους οδήγησε από μια εταιρεία παραγωγής PC σε μια εταιρεία με mobile, data center και πλέον cloud τεχνολογίες. Όλοι έχουν γίνει σημαντικοί τομείς ανάπτυξης, μία απόδειξη της πρωτοποριακής προσέγγισής τους προς την αγορά.” Σημείωσε ο Jez Frampton, Global CEO της Interbrand.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr