NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Ολοκληρώθηκε η 2η χρονιά της Ενέργειας Αλληλεγγύης της Visa και των τραπεζών

Ολοκληρώθηκε η 2η χρονιά της Ενέργειας Αλληλεγγύης της Visa και των τραπεζών
17_10_2017 | 13:41
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Η Visa μαζί με τις συνεργαζόμενες τράπεζες προσέφεραν για δεύτερη χρονιά €1.000.000 για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας!

Η Visa συνεχίζει να μοιράζει χαμόγελα. Η ενέργεια αλληλεγγύης με στόχο την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, ολοκληρώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την ολοκλήρωση του προγράμματος προς τιμήν όλων  των Οργανισμών που έλαβαν μέρος, παρουσιάστηκε το σπουδαίο έργο που στηρίχθηκε και φέτος.

Μέσα σε δύο χρονιές με την υποστήριξη και τη δωρεά της Visa και των συνεργαζόμενων τραπεζών – ALPHA BANK”, Τράπεζα Αττικής, Eurobank, HSBC, Postcredit, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Τράπεζα Πειραιώς – στηρίχθηκε το έργο συνολικά δεκαεπτά Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών.

Η δωρεά αυτή αποτελεί ανάσα για τις ευάλωτες ομάδες που χρίζουν βοηθείας και τους συνανθρώπους μας που αναζητούν αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής και ένα καλύτερο αύριο. 

Κάποιες χαρακτηριστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη χρονιά που διανύουμε ήταν η υποστήριξη παιδιών και των οικογενειών τους, παρέχοντας τη δυνατότητα λειτουργίας νηπιαγωγείων, προγραμμάτων εξωτερικής δραστηριότητας, τροφοδοσίας, κάλυψης θεραπειών, ψυχολογικής υποστήριξης και λογοθεραπείας.  Σημαντική ήταν και η συνεισφορά στην εξασφάλιση θέσεων εργασίας σε νέους ανθρώπους αλλά και η υποστήριξη προγραμμάτων για την απασχόληση αστέγων.  Αξίζει να αναφερθεί η αγορά εξοπλισμού νοσοκομείων καθώς και η αγορά εξοπλισμού απαραίτητου για την υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης αυτόνομης διαβίωσης ατόμων με ειδικές ανάγκες.  

Όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο «

«Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε απαιτεί ενεργοποίηση όλων μας και κυρίως των εταιρειών οι οποίες πρέπει να δείχνουν με υπευθυνότητα την ανθρώπινη πλευρά τους στο κάλεσμα της κοινωνίας για δράση.

Μαζί με τους Οργανισμούς που υποστηρίζουμε είδαμε τι αξία έχει η συνεργασία και η εμπιστοσύνη για το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε με Κοινότητες και Οργανισμούς  για την υποστήριξη κρίσιμων αναγκών, αλλά και για την δημιουργία προοπτικών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας» .

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr