NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Δυο νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Hellas στα Faciilities Management Awards 2017

Δυο νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Hellas στα Faciilities Management Awards 2017

Δύο νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Eλλάς, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο ανάδειξης των κορυφαίων πρακτικών στη διαχείριση εγκαταστάσεων στα Facilities Management Awards 2017.

Βραβείο GOLD στην κατηγορία Λιανεμπόριο για τις δράσεις της Lidl Ελλάς στο Facility Management:

Τον Μάρτιο του 2012 προχωρήσαμε στην συνολική αναθεώρηση των ενεργειών μας στον τομέα του Facility Management. Αναθεωρήθηκαν όλες οι οργανωτικές διαδικασίες, ορίστηκαν και εκπαιδεύτηκαν στελέχη της εταιρίας ως διαχειριστές των καταστημάτων «Facility Manager» και εξασφαλίστηκε η συνεχόμενη εκπαίδευση και υποστήριξη των στελεχών επί το θέματος. Βελτιώθηκε η συνολική διαχείριση υπηρεσιών, η ασφάλεια και λειτουργικότητα των καταστημάτων και αυξήθηκε η ποιότητα υπηρεσιών.

Βραβείο SILVER στην κατηγορία Πιστοποίηση Ανακατασκευής – Ανακαίνισης για τη Διπλή Πιστοποίηση BREEAM της εταιρίας μας:

Συγκεκριμένα τα κτίρια των Υπηρεσιών Υποστήριξης και της Περιφέρειας Σίνδου της εταιρείας απέσπασαν πολύ καλή βαθμολογία στις κατηγορίες της Ενέργειας, Νερού και Υλικών. Περαιτέρω, τα κτίρια εμφανίζουν εξαιρετική απόδοση στις κατηγορίες των Αποβλήτων (100%) και Υγείας & Ευεξίας (88%). Η εξαιρετική απόδοση στην κατηγορία Υγείας και Ευεξίας οφείλεται στις βασικές αρχές και αξίες της Lidl Hellas  σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ειδικά στην υψηλή προτεραιότητα που θέτει για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Τα βραβεία παρέλαβαν η Ιωάννα Μαραντίδου και Ελένη Ούτσιου από τον Τομέα Facility Management της εταιρίας μας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr