NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Με 9 εκθέτες η ελληνική επιχειρηματικότητα στη Διεθνή Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης, Insights-X, της Γερμανίας

Με 9 εκθέτες η ελληνική επιχειρηματικότητα στη Διεθνή Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης, Insights-X, της Γερμανίας

Δυναμικό παρόν με εννέα εκθέτες έδωσε η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης, Insights-X, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2017, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Ειδικότερα, από την Ελλάδα συμμετείχαν -όπως και πέρυσι- οι Creative Concepts Hellas SA, Diakakis Imports SA, GIM SA, Graffiti SA, Stamatis Ionannidis & Son SA., LYC SAC A. Lykogiannis & CO., PAXOS SA & SKAG – TH. SKAGIAS SA.. Για πρώτη φορά έλαβε μέρος και η εταιρεία NEXT SA.

Στην έκθεση συμμετείχαν 305 εκθέτες από 41 χώρες, 37 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 13%. Οι συνολικοί επισκέπτες της έκθεσης ανήλθαν στους 5.578 οι οποίοι προέρχονταν από 99 χώρες - κατά 491 περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι- σημειώνοντας αύξηση 10%.

Ο Ernst Kick, Διευθύνων Σύμβουλος της εμπορικής έκθεσης, δηλώνει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη μεγάλη διεθνή ανταπόκριση που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Τα θετικά σχόλια που λάβαμε και το εξαιρετικό αποτέλεσμα της Insights-X επιβεβαιώνουν ότι το δικό μας προσαρμοσμένο “concept” έχει υιοθετηθεί από όλα τα μέλη του κλάδου. Αυτό μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε μία έκθεση υψηλής ποιότητας με προσωπικό χαρακτήρα».

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και ειδικές εκδηλώσεις. Στην InsightsArena διοργανώθηκαν διασκεδαστικές ομαδικές δραστηριότητες από επώνυμες εταιρείες, που σκοπό είχαν να δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα τα  διάφορα χαρτικά - σχολικά είδη. Επιπλέον, στην InsightsArena δημιουργήθηκε ένας φιλόξενος χώρος -με μπουφέ φαγητό και ποτό- όπου  οι εκπρόσωποι από τους κλάδους του εμπορίου και της βιομηχανίας είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν για ένα χαλαρό άλλα πάντα ουσιαστικό διάλογο συνεργασίας.

Η έκθεση θα ανοίξει ξανά τις πύλες τον Οκτώβριο του 2018.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr