NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

“Μαζί, με στόχο την υγεία” από την Alpha Bank

“Μαζί, με στόχο την υγεία” από την Alpha Bank
18_10_2017 | 13:47
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Η Alpha Bank, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας “Μαζί, με στόχο την υγεία”, συμβάλλει στη βελτίωση των παροχών υγείας σε ελληνικά νησιά, προσφέροντας, για τέταρτο συνεχές έτος, ιατρικά μηχανήματα και ιατροφαρμακευτικό υλικό. Συνολικά, από το 2014 έως σήμερα, έχουν παραδοθεί σε 32 νησιά περίπου 200 ιατρικά μηχανήματα (θερμοκοιτίδες, ηλεκτροκαρδιογράφοι, δοκιμασίας κοπώσεως κ.λπ.) και άνω των 200.000 τεμάχια ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού.

Το εν λόγω Πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς αποτελεί πρωτοβουλία της Alpha Bank και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ”.

Κύριοι στόχοι του προγράμματος “Μαζί, με στόχο την υγεία” είναι η υποστήριξη του δύσκολου έργου που επιτελείται στα τοπικά ιατρεία των νησιών με την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών αναγκών τους, αλλά και η ενίσχυση της συνολικής ποιότητας ζωής και του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων, όσον αφορά σε θέματα υγείας και ιατρικής περιθάλψεως.

Κατά το 2017 το Πρόγραμμα “επισκέφθηκε” τη Μήλο, τη Σέριφο, τη Σχοινούσα, τη Νάξο, τη Σύρο, τη Σίφνο, τη Σκιάθο, τη Λέσβο, την Αμοργό, την Κέα, την Ίο και την Ανάφη. To πρόγραμμα “Μαζί, με στόχο την υγεία” θα συνεχισθεί και κατά το 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραδόσεις ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Τραπέζης και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας  "ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ".

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr