NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Δωρεάν Σεμινάρια Δεξιοτήτων σε Soft Skills στις 24 & 26 Οκτωβρίου

Δωρεάν Σεμινάρια Δεξιοτήτων σε Soft Skills στις 24 & 26 Οκτωβρίου

Ο Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon διοργανώνει δύο δωρεάν Σεμινάρια σε Soft Skills, στις 24 & 26 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Καλλιθέας, (Μαντζαγριωτάκη 76).

Αναλυτικότερα:

ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, 10:00 – 15:00 

Διαδοχή & Μεταβίβαση στις οικογενειακές επιχειρήσεις (πατήστε ΕΔΩ για εγγραφή)

Ανοιχτή συνέντευξη με ιδιοκτήτες επιτυχημένων οικογενειακών επιχειρήσεων Σκοπός είναι να μάθουμε μέσα από την εμπειρία τους ώστε να παραμείνουμε ή να ενταχθούμε με επιτυχία σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Εδώ αντιστρέφονται οι ρόλοι και τον «πρώτο λόγο» τον έχετε εσείς, οι συμμετέχοντες, που μπορείτε να θέσετε στους καλεσμένους ομιλητές τις ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά.  

Συντονιστής: Δημήτρης Ζαφειριάδης, Αντιπρόεδρος Κοιν.Σ.Επ. knowl 

Θα ακολουθήσει Soft Skills Workshop στις επικοινωνιακές δεξιότητες, ενεργή ακρόαση, επίλυση συγκρούσεων, διαπραγματεύσεις εντός οικογενειακής επιχείρησης  

Συντονιστής: Κοινωφελής αστική εταιρεία ΑΕΛΙΑ που εξειδικεύεται στην επαγγελματική ενδυνάμωση

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, 10:00 – 14:00

Ενεργητική Ακρόαση & Αποτελεσματικές Ερωτήσεις: O Millennial Επαγγελματίας του Μέλλοντος (πατήστε ΕΔΩ για εγγραφή)

Εισηγητής: Γιάννης Καλογεράκης

Ο όρος ακούω είναι ίσως ο περισσότερο κακοποιημένος όρος, σε ό,τι έχει να κάνει με την ανθρώπινη επικοινωνία. Απλώς οι περισσότεροι άνθρωποι, ανεξαρτήτως καλών προθέσεων, δεν ακούμε, κάνουμε ότι ακούμε.  Κι αυτό γιατί αντί να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη σε αυτό που ακούμε, όλοι έχουμε το κακό αντανακλαστικό να σκεφτόμαστε το τι θα απαντήσουμε.

Ενεργητική ακοή λοιπόν σημαίνει, συγκεντρώνω την προσοχή μου και το μυαλό μου στον άνθρωπο που έχω απέναντί μου.  Ανοίγω την καρδιά μου και το πνεύμα μου και του τα χαρίζω. Κάνω ερωτήσεις. Κι αφού έχω σιγουρευτεί για το τι ακριβώς μου είπε, αφού έχω νιώσει τα νοήματα πίσω από τις λέξεις,  τότε και μόνο τότε παίρνω το χρόνο μου για να απαντήσω.

Τα σεμινάρια διοργανώνονται σε συνέργεια με το ευρωπαϊκό έργο Succession για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. knowl για την Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων», υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και με μέγα δωρητή το Ιδρύμα Σταύρος Νιάρχος.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr