NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ επισκέφτηκεη η κα. Σίσσυ Παυλοπούλου

Το κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ επισκέφτηκεη η κα. Σίσσυ Παυλοπούλου
19_10_2017 | 14:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, στο Παγκράτι επισκέφτηκε, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, η κα Σίσσυ Παυλοπούλου, σύζυγος του Εξοχότατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου.

Την κα Παυλοπούλου υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στους χώρους της ΕΛΕΠΑΠ, η Πρόεδρος Δ.Σ κα Μαριάννα Μόσχου, καθώς και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η κα Παυλοπούλου είχε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να συνομιλήσει με την Παιδονευρολόγο και Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Βρεφών του Ιδρύματος, κα Λένα Σκουτέλη, στην οποία μάλιστα έδωσε θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην αποκατάσταση των βρεφών.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Πρόγραμμα της Πρώιμης Εκπαιδευτικής Παρέμβασης-Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής, όπου τα παιδιά της αφιέρωσαν ένα παιδικό τραγούδι, ενώ της προσέφεραν και ένα μικρό ζωγραφικό έργο με θέμα το φθινόπωρο.

Η κα Παυλοπούλου δήλωσε εντυπωσιασμένη από τα προγράμματα αποκατάστασης και εκπαίδευσης των παιδιών και υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα επαναλάβει την επίσκεψη, αυτή τη φορά όμως έχοντας μαζί της και τα εγγόνια της.

Η ΕΛΕΠΑΠ, συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια λειτουργίας, 80 χρόνια προσφοράς στο παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του. Πάνω από 100.000 παιδιά και ενήλικες με αναπηρία έχουν ευεργετηθεί από τα προγράμματα αποκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr