NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Qatar Airways ο επίσημος αερομεταφορέας στο πετυχημένο «Navarino Challenge 17»

Η Qatar Airways ο επίσημος αερομεταφορέας στο πετυχημένο «Navarino Challenge 17»
19_10_2017 | 16:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία στηρίζει ήταν για 3η συνεχόμενη χρονιά το απόλυτο αθλητικό γεγονός!

Για άλλη μια φορά, η Qatar Airways έδωσε το παρών στην κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge 2017», κατά της παιδικής παχυσαρκίας, η οποία διοργανώθηκε από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου στο Costa Navarino και τη Μεσσηνία, για 5η συνεχόμενη χρονιά και φέτος είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.

Η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού σε όλη την Ελλάδα περιλάμβανε 16 αθλητικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων 10 Ολυμπιακά αθλήματα, που πραγματοποιήθηκαν με τη συμβολή Ολυμπιονικών, Παγκοσμίων Πρωταθλητών αλλά και ειδικών, με βασικό στόχο την προώθηση του Ολυμπιακού πνεύματος παράλληλα με την εκμάθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Η φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού συμμετείχαν ερασιτέχνες αλλά και καταξιωμένοι αθλητές, όπως ο Ολυμπιονίκης του τάεκβοντο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 400 μέτρων με εμπόδια, Περικλής Ιακωβάκης, ο Παραολυμπιονίκης του boccia Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της κολύμβησης και τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης, Νίκος Γέμελος, ο πρωταθλητής του kick boxing Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο πρώην μαραθωνοδρόμος και τεχνικός διευθυντής του στίβου στη διοργάνωση, Νίκος Πολιάς που έχει χαράξει τις διαδρομές στο τρέξιμο και φυσικά ο Ελληνοαμερικανός υπεραμαραθωνοδρόμος, Κωνσταντίνος Καρνάζης που συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στη διοργάνωση ως πρεσβευτής της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Η Qatar Airways ήταν ο Επίσημος Αερομεταφορέας της διοργάνωσης και στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Navarino Challenge πρόσφερε έκπτωση έως και 25% στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τους επισκέπτες της διοργάνωσης που προέρχονται από τους περισσότερους από 150 προορισμούς της εταιρείας σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα η εταιρεία ήταν και ο αποκλειστικός χορηγός της δεξίωσης «A night to remember by Qatar Airways», μια μοναδικής εκδήλωσης που περιλάμβανε χαιρετισμούς, βραβεύσεις και αρκετές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις σε επιτυχημένους αθλητές που έχουν διακριθεί παγκοσμίως. Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με τον Λευτέρη Πετρούνια, χρυσό Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή στους κρίκους, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές μέσω ενός προσωπικού μηνύματος με βίντεο, καθώς δεν ήταν σε θέση να παρευρεθεί. Αμέσως μετά ακολούθησε ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Μπότσια, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, που τιμήθηκε από την Marketing & Business Development Director της Costa Navarino, Μαρίνα Παπατσώνη. Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Πρεσβευτής των αγώνων και Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος, Κωνσταντίνος Καρνάζης, ο οποίος βραβεύθηκε από την Country Manager Greece & Cyprus της Qatar Airways, Theresa Cissel. H πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία είχε μια ακόμα έκπληξη στην βραδιά, καθώς κλήρωσε ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο για οποιονδήποτε προορισμό της εταιρίας παγκοσμίως. Τιμητική διάκριση πραγματοποιήθηκε και στους γονείς του Κωνσταντίνου Καρνάζη, από τον Co-Founder του «Navarino Challenge», Peter Poulos και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Active Media Group, Άκη Τσόλη.

Η Theresa Cissell, Country Manager Greece & Cyprus, της Qatar Airways, δήλωσε: «Η Qatar Airways, ο επίσημος συνεργάτης της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIFA), χορηγεί παγκοσμίου επιπέδου αθλητικά γεγονότα που αντικατοπτρίζουν τις αξίες του αθλητισμού, όπως το “Navarino Challenge” με σκοπό να φέρει κοντά τους ανθρώπους. Το Navarino Challenge είναι ένα μοναδικό γεγονός που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη της υγιεινής ζωής και της άσκησης καθώς και το ζήτημα της παιδικής παχυσαρκίας. Μέσω των πολυάριθμων δραστηριοτήτων της προάγει το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι, αξίες που και η ίδια η εταιρεία θέλει να προωθήσει. Η στρατηγική χορηγιών μας ευθυγραμμίζεται με το όραμα του κράτους του Καταρ για το 2030 και βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες του αθλητισμού, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Είμαστε περήφανοι που εκπληρώνουμε το όραμά μας για τρίτη συνεχόμενη χρόνια, συμμετέχοντας σε τοπικό επίπεδο, στην Ελλάδα, στο Navarino Challenge. Αυτό αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στις τοπικές κοινωνίες και στους επιβάτες μας σε όλο τον κόσμο.»

Η Qatar Airways έχει αποσπάσει μια σειρά από κορυφαίες διακρίσεις το 2017, όπως το βραβείο Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς από τα αναγνωρισμένα 2017 Skytrax World Airline Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Paris Air Show. Είναι η τέταρτη φορά που η Qatar Airways αποσπά αυτή την κορυφαία διάκριση. Εκτός από τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ κατέκτησε επίσης και άλλα σημαντικά βραβεία, όπως Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή, Καλύτερη Business Class στον κόσμο και Καλύτερο First Class Airline Lounge στον κόσμο. Η Qatar Airways σχεδιάζει να παρουσιάσει μια σειρά από συναρπαστικούς νέους προορισμούς για το 2017, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την Καμπέρα, στην Αυστραλία, το Τσιάνγκ Μαι, στην Ταιλάνδη και το Κάρντιφ, στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr