NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Travelgems: Ένα virtual concierge που βοηθά τους ταξιδιώτες να βιώσουν μοναδικές ταξιδιωτικές στιγμές [video]

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
01_11_2017

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Το Travelgems είναι ένας αυτοματοποιημένος virtual concierge που βοηθά τους ταξιδιώτες να βιώσουν μοναδικές ταξιδιωτικές στιγμές, να δημιουργήσουν αναμνήσεις ζωής και να έχουν να μοιραστούν τις δικές τους συναρπαστικές ιστορίες.

Το Travelgems απευθύνεται σε όσους πραγματικά αγαπούν τα ταξίδια.

Έχει ταξιδιωτικούς οδηγούς εντελώς free, γραμμένους από μια καταπληκτική δημοσιογραφική ομάδα, με chief editor τη Σοφία την Γκιντή.

Το Travelgems δεν θα είχε γίνει ποτέ πραγματικότητα, αν οι τοπικές κοινωνίες δεν το είχαν στηρίξει. Αν οι άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά, νιώθουν τον τόπο τους, όπως κανένας άλλος, και τον γνωρίζουν, δεν μας έλεγαν αυτά τα κρυμμένα μυστικά.

Το Travelgems είναι μια επιχειρηματική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και έχει γίνει μικρό παιδάκι με ίδια κεφάλαια. Τώρα, όμως, για να μπορέσει να κάνει σταθερά και γρήγορα βήματα, χρειάζεται οπωσδήποτε τη στήριξη ενός βασικού επενδυτή.

Το experiential travel είναι μια από τις παγκόσμιες τάσεις του τουρισμού. Στην Ελλάδα δεν έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ, αλλά φαίνεται να υπάρχει μια πολύ μεγάλη τάση, ανάγκη από τους τουρίστες και παράλληλα, είναι πάρα πολύ σημαντικό να αναδείξουμε τους καλύτερους επαγγελματίες του κάθε τόπου. Αυτό έχει κάνει το Travelgems.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr