NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κύπρος
ανάγνωση

Το VesselBot στο Maritime Cyprus 2017

Το VesselBot στο Maritime Cyprus 2017
24_10_2017 | 14:14
epixeiro icon Ειδήσεις | Κύπρος

Η καινοτόμος επιχείρηση VesselBot έπειτα από πρόσκληση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργασίας, του τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας της Κύπρου και του YoungShip Cyprus  συμμετείχε στο συνέδριο Maritime Cyprus 2017. Το συνέδριο που έλαβε χώρα στα μέσα του Οκτώβρη, στη Λεμεσό, διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το 1989 μέχρι σήμερα και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια Ναυτιλίας που πραγματοποιούνται διεθνώς.

Ο κ. Κωμοδρόμος, CEO του VesselBot, συμμετείχε στη συζήτηση του πάνελ με θέμα: “Challenging the Business Model”. Γύρω από το συγκεκριμένο θέμα αναπτύχθηκε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των κυρίων Σωτήρη Καμπανελλά, Πρόεδρο του YoungShip Cyprus και Business Development Manager for FML Ship Management Ltd, Tor M. Østervold, CEO της ECO subsea και της κυρίας Dyveke Meland μέλος του YoungShip International & Chairman του Board του YoungShip Bergen από τους οποίους απαρτιζόταν το πάνελ.

Σκοπός της συζήτησης ήταν η πρόκληση του ενδιαφέροντος γύρω από τις νέες τεχνολογίες που αλλάζουν την παραδοσιακή αγορά της ναυτιλίας καθώς και τις αλλαγές που αυτές επιφέρουν στα επιχειρηματικά μοντέλα που εφαρμόζονται μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα που εταιρείες όπως το VesselBot φέρνουν στην αγορά, καθώς επίσης και στα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι εταιρείες, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η ναυτιλία. Επιπλέον αναλύθηκαν οι τρόποι  χρήσης των νέων ανεπτυγμένων τεχνολογιών  μέσω των οποίων οι οργανισμοί μπορούν να επιτύχουν αποδοτικότητα, βιωσιμότητα αλλά  και μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος με απώτερο σκοπό την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησαν στο epixeiro.gr οι ιδρυτές της VesselBot.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr