NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Links of London χαρίζει για 6η συνεχή χρονιά στυλ στον αγώνα Ladies Run στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Η Links of London χαρίζει για 6η συνεχή χρονιά στυλ στον αγώνα Ladies Run στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
25_10_2017 | 11:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Links of London, γνωστή για την συνεισφορά της σε φιλανθρωπικές δράσεις, έδωσε και φέτος δυναμικό παρών στον αγώνα δρόμου Ladies Run 2017, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στην παραλία του Αστέρα (Astir Beach). Με σκοπό να μεταδώσει το βρετανικό πνεύμα του brand και να υποστηρίξει ενεργά ότι το στυλ συμβαδίζει με τον αθλητισμό, φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά συμμετείχε με πάθος στον ξεχωριστό αγώνα δρόμου ειδικά για γυναίκες, υπογράφοντας τα μετάλλια των νικητριών και προσφέροντας σε όλες τις συμμετέχουσες το αγαπημένο συλλεκτικό βραχιολάκι Ladies Run 2017”.

Με μεγάλη εμπειρία σε παγκόσμιο επίπεδο στο σχεδιασμό μεταλλίων για αθλητικές διοργανώσεις, η Links of London υπογράφει τα μετάλλια των νικητριών, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις αξίες του κλασσικού αθλητισμού. Επιπλέον, η Links of London και φέτος, ακολουθώντας πιστά την εξαετή της παράδοση, επιβραβεύει όλες τις συμμετέχουσες, προσφέροντάς τους το ιδιαίτερα αγαπημένο, συλλεκτικό βραχιολάκι Ladies Run 2017, ως αναμνηστικό δώρο για την συμμετοχή τους. Μετά από 5 διαφορετικές επιτυχημένες εκδοχές, το 2012 σε μωβ χρώμα, το 2013 σε πορτοκαλί, το 2014 σε ανοιχτό sky blue, το 2015 σε φούξια και το 2016 σε λαχανί, φέτος το αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών δρομέων, αποκτά τον κομψό χρωματικό συνδυασμό του γκρι με το μαύρο, συμπληρώνοντας με στυλ ένα ουράνιο τόξο ομορφιάς και αλληλεγγύης, με την υπογραφή της Links of London.

Κοινός στόχος όλων των δρομέων είναι η συμμετοχή, ο τερματισμός, και η στήριξη του σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ». Χίλιες διακόσιες γυναίκες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά μια από τις ωραιότερες διαδρομές των νοτίων προαστείων της Αθήνας, συμμετέχοντας στο 6o Ladies Run 2017. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr