NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Ολοκληρώθηκε η έκθεση Super Market, Mini Market 2017

Ολοκληρώθηκε η έκθεση Super Market, Mini Market 2017

Ολοκληρώθηκε και φέτος η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο που πραγματοποιήθηκε από τις 20-22 Οκτωβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Στο Hall 3 του εκθεσιακού κέντρου παρουσιάστηκαν σημαντικές προμηθευτικές εταιρείες λιανικής και μικρολιανικής όπου είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν εδραιωμένα ή νέα προϊόντα σε υπάρχοντες ή δυνητικούς συνεργάτες.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία ROTA AE και έχει επιτύχει να καθιερωθεί ως ένα ετήσιο  σημείο αναφοράς για την οργανωμένη και τη μικρή λιανική καθώς κι ένα σημαντικό κανάλι επικοινωνίας. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες & εργαζόμενους από Super Market, Mini Market, Περίπτερα, Παντοπωλεία, Καταστήματα ψιλικών, καπνού, τύπου, Delicatessen, Βιολογικών - Οικολογικών Προϊόντων αλλά και σε Κάβες , Αρτοποιεία και Χονδρέμπορους-Διανομείς

Στην έκθεση παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες από τις μεγαλύτερες προμηθευτικές εταιρείες αλλά και από παραγωγούς της εγχώριας αγοράς όπως: Τρόφιμα, Γαλακτοκομικά, Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs), Παραδοσιακά, Ζαχαρώδη, Ποτά - Αναψυκτικά, Καπνικά, Συστήματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίες, Ψιλικά, Είδη προσωπικής φροντίδας, Εξοπλισμοί καταστημάτων, Είδη Δώρων, κ.α.

Η φετινή έκθεση σημείωσε αρκετά καλά ποσοστά επισκεψιμότητας συγκριτικά με τη περσινή κάνοντας αισθητή τη κατάσταση των ελληνικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες εμφανίζονται πολύ πιο προσεκτικές στις επιλογές προϊόντων.

Μεγάλη προσοχή δίνεται εκ μέρους των επιχειρηματιών του κλάδου κυρίως στα ελληνικά προϊόντα καθώς και στους Έλληνες παραγωγούς, προωθώντας έτσι την υποστήριξη μικρών βιοτεχνιών και επιχειρήσεων.  Σημαντικό ρόλο παίζουν σε αυτό το σημείο πολλές εμπορικές εταιρείες που δίνουν τη δυνατότητα πανελλαδικής διάθεσης των προϊόντων τους ωθώντας σε μια ολοένα και μεγαλύτερη υποστήριξη και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr