NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας 2017 από τον οργανισμό The Fifty-Fifty Project

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας 2017 από τον οργανισμό The Fifty-Fifty Project
02_11_2017 | 10:49
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο οργανισμός The Fifty-Fifty Project διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση για την Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας 2017 το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, συγκεντρώνοντας πάνω από 70 άτομα στο ALBA Graduate Business School. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος, τον Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών της ΕΕΔΕ, το Global Shapers Athens Hub, την εκπαιδευτική επιχείρηση Effect και τον οργανισμό Knit2Lead.

Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν γυναίκες και άντρες επιχειρηματίες και στελέχη να μοιράζονται την επαγγελματική τους πορεία και την ιστορία τους μέσα από ατομικές ομιλίες και διαδραστικά πάνελ. Παράλληλα, εμπνεύστηκαν από την επιμονή των ομιλητών να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που είχαν στην καριέρα τους ή το ξεκίνημα της επιχείρησης τους και φυσικά, είχαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να συζητήσουν μαζί τους.

Τέλος, για την εμπειρία των συμμετεχόντων στην εκδήλωση φρόντισαν οι χορηγοί Starbucks και Pizza Fan, οι οποίοι τους βοήθησαν να διατηρήσουν την ενέργεια τους μέσα στη μέρα μέσω των προϊόντων τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr